Ford

Dex - Ford logo

Het Amerikaanse automerk Ford is vooral gekend om zijn divers aanbod populaire modellen. Zo is er de Ford Fiesta, de Ford Kuga, de Ford Focus en de gezinswagens zoals de Ford B-Max of de Ford C-Max. 

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Ford? Ontdek alle informatie over het automerk Ford en vind uw favoriete Ford model!

Ford Fiesta

De Ford Fiesta kan ingedeeld worden op basis van drie uitvoeringen:

  • De gewone Ford Fiesta
  • Ford Fiesta ST
  • NEW Ford Fiesta

De Ford Fiesta is een hedendaagse wagen met veel opties. Zo kunt u met Ford SYNC muziek streamen vanaf jouw smartphone of ook gewoon bellen via de Ford Fiesta. Met de erg zuinige motor zorgt deze wagen eveneens voor een comfortabele en leuke rijervaring.

Dex - Ford B-Max

Ford B-Max

Een compact formaat en toch een brede toegang? Dat is de Ford B-Max! Met het easy-access-deursysteem is er een brede toegang van 1,5 meter. Zo is deze gezinswagen het perfecte voertuig om soepel door de stad te rijden en toch een ruime instap te behouden. Met de Active City Stop kunnen botsingen aan lage snelheid met het automatisch remsysteem vermeden worden. Ook het lage verbruik van de motor bezorgt de B-Max een extra pluspunt.

Ford C-Max

De Grand C-Max is de ideale gezinswagen wanneer u op zoek bent naar een wagen met vijf of zeven zitplaatsen. De combinatie tussen flexibiliteit, efficiëntie en functionaliteit zorgen voor een zorgeloze rijervaring voor het hele gezin. Bij de zevenzitter, de Ford Grand C-Max, schuiven de achterdeuren open.

Ford Focus

Deze gestroomlijnde wagen oogt erg elegant, maar is vooral efficiënt. Met de verschillende uitvoeringen zoals de Ford Focus Eco Boost, de Ford Focus Trend en de Ford Focus ST-Line is er voor elke liefhebber een optie. De Eco Boost geeft in zijn naam al aan waarvoor de uitvoering staat. Met het erg zuinig profiel zorgt deze Ford Focus Eco Boost voor een efficiënte rijervaring. De Focus Trend zorgt dan weer voor opnieuw een efficiënte ervaring met een iets zwaardere motor. Wie echt voor het sportieve wil gaan, zit helemaal juist bij de Ford Focus ST. Met 125 tot 250PK doet de Ford Focus de snelheidsliefhebbers alle eer aan! 

Ford Kuga

De Ford Kuga is een van de nieuwste telgen in de Ford-familie. Met een fantastisch design en heel wat snufjes binnenin is deze ruime stadswagen geschikt voor langere reizen. Het model is zelfs uitgerust met een panoramisch dak. Ideaal voor tijdens de warme zomermaanden, in de hoop dat de zon meewerkt natuurlijk! Leder interieur, sportzetels, automatische airco en navigatiesysteem: een kleine greep uit het ruime aanbod aan opties in de Ford Kuga!