Nissan

DEX_LOGO_NISSAN

Het Japanse Nissan was vroeger bekend als Datsun. Nu is Nissan een van de grootste autofabrikanten, na Toyota. Vooral de Nissan Qashqai doet het erg goed in Europa.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Nissan? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Nissan en vind uw favoriete Nissan model!

Nissan Juke

Een crossover met een elegant interieur. De kleurrijke Nissan Juke is de perfecte combinatie tussen kracht en stijl. Naast een uitgebreid aanbod aan opties zoals panoramisch dak en gps, beschikt de Nissan Juke ook over heel wat mogelijkheden binnenin. Met zijn verbeterde koppeling bij lage toeren is de Nissan Juke krachtig en gebruiksvriendelijk tegelijk.

Nissan Pulsar

Veilig en modern, zo kan de Nissan Pulsar het best omschreven worden. Rijd en parkeer veilig met sensoren en een achteruitrijcamera. Ook de gps en automatische airco zorgen in deze sportieve Nissan Pulsar voor het nodige comfort. Van buitenaf ziet de Nissan Pulsar er als een kleinere stadswagen uit, maar binnenin kan hij heel gemakkelijk geconfigureerd worden tot een ruime gezinswagen.

Nissan Qashqai

Heel vaak de nummer één in crossovers genoemd. De Nissan Qashqai is elegant vanbuiten en praktisch vanbinnnen. Parkeren wordt kinderspel met de automatisch parkeren-functie. De 360°-camera geeft een volledig overzicht van de wagen en de Lane Change assist zorgt voor nog meer veiligheid tijdens het rijden. Volgepakt met functies aan een enorm scherpe prijs. De Nissan Qashqai is misschien wel de droomwagen die jij nooit voor mogelijk achtte!

Nissan X-Trail

Deze familiewagen beschikt niet alleen over heel wat ruimte, maar ook over heel wat praktische opties. Zo heeft u een navigatiesysteem dat u altijd de weg wijst en kunt u automatisch parkeren in de kleinste ruimtes. Bent u avontuurlijk aangelegd? Met de hoge acceleratie op de dieselmotoren van de Nissan X-Trail is geen enkel obstakel onmogelijk!