Onze aanpak

Selectie

Dankzij onze jarenlange expertise in de sector, selecteren we bij DEX enkel de meest interessante nieuwe en zo goed als nieuwe wagens. DEX wikt, weegt en vergelijkt om dag in dag uit uitstekende kwaliteitswagens aan te bieden aan bijzonder scherpe prijzen.

 

Quality Check

Eenmaal de wagen bij DEX is aangekomen, wordt die aan een grondige diagnose onderworpen. Elektronica, motor, veiligheid, uitrustingen, carrosserie,...: elke wagen wordt op maar liefst 103 punten gecontroleerd voor die het DEX-label krijgt. Elke wagen beschikt dan ook standaard over een uitgebreid diagnoseverslag en een officieel Car-pass certificaat. Dit certificaat garandeert je de juistheid van de kilometerstand, zwart op wit.

Optimalisatie

Alvorens de wagen voor verkoop aan te bieden, ondergaat hij een stevige opknapbeurt. De wagen wordt met een hogedrukreiniger afgespoeld, rijdt de carwash binnen en wordt extra gepolierd voor een perfecte glans. Ook het interieur wordt grondig gereinigd. 

Photoshoot voor website

Daarna wordt hij naar de fotostudio gereden, zodat je tot in de details weet hoe je toekomstige wagen eruitziet. Vanbinnen én vanbuiten.

Buy & Drive

Alle wagens worden in de showrooms van de verschillende vestigingen én op de website te koop aangeboden. And then the choice is all yours! Onze medewerkers begeleiden je in de showroom graag in de zoektocht naar de nieuwe wagen of tweedehandswagen die het best bij je past. 

 

Afleveringsinspectie

Eenmaal je de wagen van je dromen hebt gevonden ondergaat deze nogmaals een check op tal van zaken en wordt deze, indien van toepassing, voorgereden bij de technische keuring. Zo laten we niets aan het toeval over.

Afhaling

Het feestelijke moment is daar !

Uw nieuwe DEX wagen staat op het afgesproken tijdstip op U te wachten. Onze adviseurs leggen U graag haarfijn de werking van uw nieuwe wagen uit.