Peugeot

DEX - Logo Peugeot

Het Franse Peugeot is wereldwijd gekend en produceerde al meer dan 60 miljoen auto's en doet het nog steeds erg goed.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Peugeot? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Peugeot en vind uw favoriete Peugeot model!

DEX - Peugeot 208

Peugeot 208

De Peugeot 208 is een erg stijvolle stadswagen met heel wat ruimte binnenin. De comfortabele zetels gecombineerd met opties zoals het navigatiesysteem of Cruise Control zorgen voor een comfortabele rijervaring. De Peugeot 208 is de perfecte eerste wagen tegen een erg scherpe DEX-prijs!

Peugeot 308

Deze monovolume van Peugeot is perfect als gezinswagen. De Peugeot 308 komt in verschillende uitvoeringen, zoals de Business Line, met typerende kenmerken. Ook hier zien we opnieuw het comfort van de bestuurder en passagiers op de eerste plaats staan. Airco, Navigatie of Bluetooth, de Peugeot 308 heeft heel wat te bieden aan een scherpe prijs.

Peugeot 508

Het langste model uit de Peugeot-reeks ziet er niet alleen goed uit, maar is ook erg wendbaar. De Peugeot 508 komt met 115 PK onder de motorkap niets tekort. Uitgerust met de laatste opties en veel kofferruimte is dit een wagen perfect voor gezinnen of als bedrijfswagen.

Interesse in één van onze tweedehands of nieuwe Peugeots? Kom zeker eens langs in onze showroom of ontdek ze op onze website!