Toyota

Dex - Toyota logo

Het Japanse Toyota staat in de top drie van grootste autofabrikanten ter wereld. Met ongeveerd 10 miljoen wagens per jaar is Toyota erg bekend over de hele wereld. Met de Toyota Auris, Toyota RAV4 en de Toyota Yaris heeft Toyota enkele erg populaire wagens in het gamma.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Toyota? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Toyota en vind uw favoriete Toyota model!

Dex - Toyota Auris

Toyota Auris

De erg populaire Toyota Auris heeft een groot gamma aan kleuren en ziet er ook vanbinnen erg modieus uit. Uitgerust met heel wat opties en mooi gestroomlijnd aan de buitenkant is dit één van de paradepaardjes van Toyota. Met een hoogstaande veiligheidsuitrusting weet u dat u goed zit voor een comfortabele rit!

Dex - Toyota Yaris

Toyota Yaris

De Toyota Yaris is erg gekend om zijn compactheid, maar beschikt nu ook over een hybride motor. De 1.5 VVT-i hybride zorgt voor een comfortabele en zuinige rit met jouw Toyota Yaris. Niet enkel het hybride aspect is interessant bij de Toyota Yaris, ook de vele opties zoals LED-dagrijverlichting en onder andere navigatie maken van de Toyota Yaris een meer dan geschikte hybride wagen.

Toyota RAV-4

De Toyota RAV-4 ziet er robuust uit en dat is hij ook. Toch zijn er binnenin heel wat opties bij de Toyota RAV-4 aanwezig. Zo is er LED-dagrijverlichting aanwezig, samen met een panoramisch dak om te genieten van het zonnetje. Met het navigatiesysteem vindt u altijd uw weg terug en met de schakelpeddels kunt u bij een automatische Toyota RAV-4 zelf de wildste ritten creëren.