Volvo

LOGO_Volvo_DEX

Het Zweedse Volvo bracht in 27' het eerste model uit: de Volvo ÖV4. Sindsdien is het automerk geëvolueerd naar een grote speler met de bekende Volvo V40 en Volvo V90.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Volvo? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Volvo en vind uw favoriete Volvo model!

Volvo V40

De prachtig gestroomlijnde Volvo V40 is de perfecte stadswagen voor jong en oud. Met zijn moderne looks en comfortabele uitvoering zorgt de Volvo V40 niet alleen voor enorm veel rijplezier, maar ook voor een veilige ervaring. Met de Drive-E wordt brandstofverbruik tot een minimum beperkt en ligt ook de CO2-uitstoot erg laag.

Volvo V40CC

De compacte hatchback van Volvo is de perfecte wagen voor de avontuurlijke ritten. Niet enkel performance, maar ook design staan voorop bij de Cross Country van Volvo. Prachtige kleuren, schitterende velgen en meer dan voldoende opties. Dat is de Volvo V40CC.

Volvo V60

De flexibiliteit van een stationwagon gecombineerd met de wegligging van een sportwagen. De viercillinderotor heeft erg veel vermogen, maar verbruikt een minimum aan brandstof. Ook binnenin is de Volvo V60 een luxepaardje. Met veel beenruimte, flexibele zetels en een grote koffer kan de Volvo V60 naar wens worden geconfigureerd.

Volvo XC60

De Volvo XC60 heeft als SUV een grotere instap, maar onder de motorkap zit een erg sportieve motor met laag verbruik. Dit in combinatie met de veiligheidsfuncties zoals automatisch remmen bij botsinggevaar zorgt ervoor dat de Volvo XC60 een prachtige SUV is met alle opties om zuinig en veilig te rijden. De D4-motor zorgt voor erg veel vermogen, maar met een zuinig verbruik. Met 181 PK in manueel zorgt deze D4-motor voor een uitstoot van amper 117g CO2.

Volvo V90

Het nieuwste break-model van Volvo is een lang en erg elegant voertuig. Met een laadvolume tot 1.526 liter en een vermogen tot wel 407 PK is de Volvo V90 een ongelooflijke wagen. De 360° camera, Park Assist Pilot en Pilot Assist zorgen voor een rijervaring als nooit tevoren. En met een uitstoot van maximum 119 g/km is deze Volvo V90 nog zuiniger dan ooit.

Volvo XC90

De ruime XC90 is net als zijn voorgangers voorzien van heel wat veiligheidssystemen. Dit gecombineerd met een luxueuze uitvoering zorgt ervoor dat de Volvo XC90 er erg elegant uitziet vanbinnen en vanbuiten. Ook hier zorgt Volvo opnieuw voor een combinatie tussen een fantastische rijervaring en lage CO2-emisie. Ook de verschillende rijstanden zorgen ervoor dat u zelf kiest hoe u rijdt!