Dex Private Lease

Private lease bij Dex. Dankzij Private Lease bij Dex rijd je voor een vast bedrag per maand met een gloednieuwe auto, all-inclusief. Je hoeft dus enkel te tanken.

Dex. Daarom.

 

Wat is Private Lease?

Private Lease is een formule speciaal ontworpen voor particulieren. Je leaset (of huurt) een auto voor een vast bedrag per maand en voor een bepaalde looptijd. Je kunt kiezen tussen een looptijd van 24, 36 of 48 maanden. Bij Private Lease leggen we de nadruk op het woord zorgeloos want in het maandbedrag zitten de kosten voor o.a. reparaties, onderhoud, nieuwe banden bij slijtage, omniumverzekering  en de verkeerstaksen.

Ook de afschrijving (de waardevermindering van je auto) en de daarbij horende rentekosten zitten in het maandbedrag. Mocht je schade rijden, dan kost dat je niet meer dan je eigen franchise.

Dit zit standaard in een leasecontract

De voordelen van Private Lease

Geen onverwachte kosten

Maandelijks betaal je een vast leasebedrag met daarin alle kosten die betrekking hebben tot het rijden van een auto. Enkel de tankbeurten (en eventuele boetes) vallen op jouw rekening. Afschrijving van de auto, vervangend vervoer en pechhulp, verzekeringen, onderhoud, bandenvervanging bij slijtage en reparatie van de auto zitten in het vaste basistarief. Deze blijft onveranderd gedurende de looptijd van jouw contract. Wanneer je auto een onderhoudsbeurt of enkele reparaties nodig heeft, blijft de leaseprijs hetzelfde. Ook wanneer je schade gereden hebt, is enkel je eigen franchise van toepassing.

Kosteloos aanpasbaar

Bij ons bepaal je zelf hoeveel jaar je de leaseauto wilt rijden én hoeveel kilometers per maand je wenst te rijden. Als je al rijdende bent en je blijkt meer of minder kilometers te rijden, dan kan je deze bundel kosteloos per kwartaal verhogen én verlagen. Dat is de flexibiliteit van Dexlease. Met deze vorm van Private Lease hoef je je geen zorgen te maken over mobiliteit.

Wanneer kan ik een auto leasen?

Iedereen mobiel maken is bij Dexlease ons doel en drijfveer. Om een auto te kunnen rijden bij Dexlease vragen we dat je in het bezit bent van een geldig Belgisch identiteitskaart (samen met de Belgische vreemdelingenkaarten E, E+, F en F+) en een geldig rijbewijs (nationaliteit niet van belang).

Jouw inkomen

Om jou niet in financiële problemen te brengen, vragen we dat jouw bruto inkomen 5 maal het leasetarief bedraagt. We houden hier geen rekening met het feit of je al dan niet huurkosten of andere bijkomende kosten hebt.

Het Leasetarief

Standaard zit in het leasetarief de onderhoudskosten van je wagen. Denk maar aan onderhoud, bandenvervanging bij slijtage, herstellingen bij schade… Binnenin de looptijd van het contract mag je 10.000 km per jaar rijden. Je geniet dus van een complete service en je hoeft enkel tanken.

Daarbovenop hanteren we bij Dexlease een flexibele kilometerbundel. Standaard krijg je 10.000 km per jaar van ons cadeau. Aan het begin van jouw contract kies je een maandelijkse kilometerbundel mocht je toch meer kilometers verwachten te rijden. Rijd je minder (of meer) kilometers dan verwacht? Dan kan je dit kosteloos per kwartaal laten wijzigen.

De franchise per schadegeval bedraagt € 300,-. Wanneer de bestuurder jonger dan 23 jaar is, dan verhoogt de franchise met € 300,-. Je kan ervoor kiezen de franchise met € 150,- te verlagen. Hiervoor betaal je per maand een kleine meerprijs en heb je meer zekerheid in geval van pech.

Nu meer informatie over Private Lease?

Wil je graag een vrijblijvende lease-offerte voor een specifieke wagen?