Volkswagen

DEX - logo Volkswagen

Volkswagen, of VW, heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld. De Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf. Volkswagen doet het nu nog steeds erg goed met de Golf, maar bracht met de Polo, Passat en Tiguan nog enkele andere toppers op de markt.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Volkswagen? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Volkswagen en vind uw favoriete Volkswagen model!

Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf komt in twee verschillende versies: de Volkswagen Golf en de Volkswagen Golf Plus. De gewone Volkswagen Golf is het populairste model, vooral bij jongeren. Hoewel de Golf er niet erg groot uitziet, heeft deze wagen toch heel wat te bieden. Met GPS, Bluetooth en Cruise Control zit u sowieso goed in deze stadswagen. Bij DEX vindt u dan ook de beste prijs voor deze fantastische wagen!

Volkswagen Passat

De Volkswagen Passat is het iets grotere en langere broertje van de Volkswagen Golf. Uitgerust met alle mogelijke opties is deze klassebak de perfecte bedrijfswagen. De Volkswagen Passat straalt niet alleen klasse uit, maar rijdt ook erg comfortabel. Met versies zoals de Variant Trendline, Comfortline of Highline is er keuze genoeg om de perfecte Passat te vinden.

Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is het perfecte instapmodel voor beginnende chauffeurs die toch een klassewagen willen. Net zoals de andere modellen, is ook de Volkswagen Polo uitgerust met opties zoals Bluetooth en Airco. Met een uniek design en prachtig interieur, is de Volkswagen Polo niet enkel mooi om naar te kijken, maar ook erg leuk om mee te rijden. Dankzij de talrijke veiligheidsopties is de Polo ook een erg veilig voertuig.

Volkswagen Touran

Deze flexibele gezinswagen is erg populair en straalt ook klasse uit. De Volkwagen Touran komt in Trendline of Highline, maar heeft sowieso heel wat te bieden. Met erg comfortabele zetels en een ruim interieur is dit de perfecte gezinswagen om mee op reis te gaan. Ook bij DEX bieden we de Volkswagen Touran aan tegen de scherpste prijs!

Interesse in één van onze tweedehands of nieuwe Volkswagens? Kom zeker eens langs in onze showroom of ontdek ze op onze website!