Volkswagen

Volkswagen logo

Volkswagen, of VW, heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld. De Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf. Volkswagen doet het nu nog steeds erg goed met de Golf, maar bracht met de Polo, Passat en Tiguan nog enkele andere toppers op de markt.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Volkswagen? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Volkswagen en vind uw favoriete Volkswagen model!

Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf komt in twee verschillende versies: de Volkswagen Golf en de Volkswagen Golf Plus. De gewone Volkswagen Golf is het populairste model, vooral bij jongeren. Hoewel de Golf er niet erg groot uitziet, heeft deze wagen toch heel wat te bieden. Met GPS, Bluetooth en Cruise Control zit u sowieso goed in deze stadswagen. Bij DEX vindt u dan ook de beste prijs voor deze fantastische wagen!

Volkswagen Passat

De Volkswagen Passat is het iets grotere en langere broertje van de Volkswagen Golf. Uitgerust met alle mogelijke opties is deze klassebak de perfecte bedrijfswagen. De Volkswagen Passat straalt niet alleen klasse uit, maar rijdt ook erg comfortabel. Met versies zoals de Variant Trendline, Comfortline of Highline is er keuze genoeg om de perfecte Passat te vinden.

Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is het perfecte instapmodel voor beginnende chauffeurs die toch een klassewagen willen. Net zoals de andere modellen, is ook de Volkswagen Polo uitgerust met opties zoals Bluetooth en Airco. Met een uniek design en prachtig interieur, is de Volkswagen Polo niet enkel mooi om naar te kijken, maar ook erg leuk om mee te rijden. Dankzij de talrijke veiligheidsopties is de Polo ook een erg veilig voertuig.

Volkswagen Touran

Deze flexibele gezinswagen is erg populair en straalt ook klasse uit. De Volkwagen Touran komt in Trendline of Highline, maar heeft sowieso heel wat te bieden. Met erg comfortabele zetels en een ruim interieur is dit de perfecte gezinswagen om mee op reis te gaan. Ook bij DEX bieden we de Volkswagen Touran aan tegen de scherpste prijs!

Interesse in één van onze tweedehands of nieuwe Volkswagens? Kom zeker eens langs in onze showroom of ontdek ze op onze website!

Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

De Volkswagen T-Cross is een compacte SUV die in 2018 op de markt werd gebracht. De wagen is de kleinste telg van het Volkswagen SUV gamma maar voorziet je van voldoende ruimte een een goede (verhoogde) zitpositie, waardoor je een heel mooi overzicht krijgt. De T-Cross heeft ook een breed scala aan veiligheids- en rijhulpsystemen, zoals automatisch noodremmen, adaptieve cruisecontrol en rijstrookassistentie. Kortom is de Volkswagen T-Cross de ideale wagen voor wie op zoek is naar een compacte SUV voor dagdagelijks verkeer

Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc

De Volkswagen T-Roc is een compacte SUV die werd geïntroduceerd in 2017. De T-Roc is groter dan de T-Cross en biedt een sportief en dynamisch ontwerp. Het biedt een ruim interieur met voldoende hoofd- en beenruimte voor passagiers en een royale bagageruimte. Het voertuig is uitgerust met tal van snufjes en diverse veiligheids- en rijhulpsystemen. De Volkswagen T-Roc is een goede balans tussen stijl, prestaties en functionaliteit in het compacte SUV-segment.

Volkswagen Taigo

Volkswagen Taigo

Op zoek naar een compacte en sportieve crossover SUV? Dan is de Volkswagen Taigo de wagen voor jou. De aflopende daklijn geeft deze coupé crossover een unieke en sportieve uitstraling. Het herkenbare Volkswagen interieur is dynamisch ontworpen en biedt een hoog niveau van comfort en functionaliteit. Kortom, de sportief ogende Taigo is een praktische SUV die uitgerust is met tal van opties. 

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan

De Volkswagen Tiguan is een ruime SUV die sinds 2007 op de markt is en sindsdien verschillende updates heeft gehad. De Volkswagen Tiguan biedt een goede balans tussen ruimte, veiligheid, brandstofefficiëntie en betrouwbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen die op zoek zijn naar een praktische en betrouwbare gezinswagen.