MG - Nieuwe en tweedehands auto's

Sinds de oprichting in 1924 is MG, afkomstig uit de Morris Garages, heel vooruitstrevend. Na enkele jaren stilte lanceerde MG hun nieuwe en modern ogende gamma. Ze richten zich hierbij volledig op de elektrificiatie van hun wagens. Zo heb je de keuze tussen een hybride (plug-in) of een volledig elektrisch (EV) wagen. MG richt zich volledig op het gamma van gezinswagens met een verhoogde instap, ook wel gekend als SUV.

Meer informatie over de nieuwe en tweedehands MG's? Ontdek het volledige MG gamma en vind jouw favoriete hybride of elektrische auto. 

MG EHS

De MG EHS is een ruime gezinswagen met het gemak van een verhoogde instap. De EHS combineert een elektromotor met een efficiënte benzinemotor wat deze wagen tot een plug-in hybride maakt. De combinatie van de twee motoren zorgt voor een laag brandstofverbruik en een verlaagde uitstoot, dit zonder in te boeten in rijplezier.

MG HS in Excite of Exclusive uitvoering

MG HS

De MG HS is een ruime SUV voor het hele gezin. De HS is de ideale combinatie tussen tussen sportiviteit en comfort en is verkijgbaar in de Excite en de ietwat luxueuzere Exclusive uitvoering. 

MG ZS

De MG ZS is een modern ogende en comfortabele auto, perfect voor het dagelijkse reilen en zeilen. De ruime en praktische SUV is 100% elektrisch en voorzien van tal van technologische snufjes. Kortom, de MG ZS is een volledige elektrische & ruime SUV voor iedereen.