Onze troeven

Tot 5 jaar garantie

Iedere Dex-wagen beschikt standaard  over 1 jaar totale waarborg. Deze waarborg is de meest complete waarborg op de markt beschikbaar. Je kan de standaard garantie verder uitbreiden tot maar liefst 5 jaar en dit zowel op mechanische, elektrische en elektronische onderdelen. 

Groot aanbod

Met een aanbod van meer dan 1.000 wagens en vestigingen in heel Vlaanderen is Dex marktleider in de autosector. Van nieuwe wagens tot geselecteerde tweedehandswagens, bij Dex heb je een ruime keuze en onberispelijke kwaliteit. Al onze wagens worden op 103 punten gecontroleerd vooraleer ze het Dex-label krijgen.

Altijd de beste prijs

Ons aankoopteam screent dagelijks de markt op zoek naar de beste aanbiedingen. Hierdoor kunnen wij jou als klant het hele jaar door de scherpste prijzen op de markt aanbieden. 

Financiering op maat

We bieden financieringsmogelijkheden op maat van onze klanten: met een lagere vaste maandaflossing, tot vijf jaar garantie en geen onvoorziene kosten. Zo vind je zeker een financiering die bij jou past. 

Overname huidige wagen

Op zoek naar een nieuwe wagen, maar je wil van jouw oude wagen afraken? In functie van de algemene staat, ouderdom en kilometerstand zullen we je steeds een correcte prijs voorstellen. We kunnen geen overnameprijs geven via mail of telefoon omdat deze sterk afhankelijk is van de staat van de auto. Kom dus gerust eens langs in onze toonzaal!