Dacia - Nieuwe en tweedehands auto's

Dacia is een Roemeens automerk dat sinds 1999 boort tot de Franse Renault groep. De kerngedacht bij Dacia is 'Eenvoud zonder extraatjes'. Als sinds het begin zijn de verschillende Dacia modellen steeds heel basis uitgevoerd maar dit komt ten goede van de prijs. Hierdoor weet Dacia zowel stadswagens als de Dacia Spring, Dacia Sandero en Dacia Sandero Stepway, als gezinswagens zoals de Dacia Duster & Dacia Jogger (voorheen Dacia Dokker) op de markt te zetten voor een heel betaalbare prijs. De heroplevering van Dacia startte met de lancering van de Dacia Logan gevolgd door de Dacia Sandero die verder bouwde op de succesformule van Dacia. Sinds kort gaat Dacia door het leven met een nieuwe logo die de nadruk legt op eenvoud net zoals Dacia de nadruk legt op eenvoud binnen hun gamma.

Dacia Sandero - Dacia Sandero Stepway

De Dacia Sandero is sinds de lancering een succes doordat dit een hedendaags ogende stadswagen is voor een betaalbare prijs. Sinds het eerste model onderging de Sandero al enkele facelifts die de wagen steeds een ietwat stoerdere uitstraling geven. Ook wanneer je opteert voor een stadswagen met een verhoogde instap ben je bij Dacia aan het juist adres, je kan namelijk kiezen voor een Dacia Sandero Stepway. Deze variant van de Sandero geniet van een hogere zitpositie waardoor je comfortabel en overzichtelijk het stadsverkeer kan trotseren. 

Dacia Duster

De Dacia Duster is alom gekend in het straatbeeld en is een robuuste gezins-SUV. Onder het motto 'Eenvoud zonder extraatjes' kiest Dacia er opnieuw voor om de Duster enkel uit te rusten met de basis opties en voorzien ze daarbij geen extraatjes. Dit komt ten goede van de prijs, de Dacia Duster kan je namelijk kopen voor de prijs waarvoor je bij andere merken slechts een kleine stadswagen kan kopen. Ook de Dacia Duster genoot de laatste jaren van enkele facelifts wat de stoerdere en modernere look met zich mee brachten.

Dacia Jogger

De Dacia Dokker werd uit productie gehaald en vervangen door een ruime gezinswagen, de Dacia Jogger. De Dacia Jogger is een ruime stationwagen met 5 of 7 zitplaatsen en volgt net zoals alle Dacia modellen het motto 'Eenvoud zonder extraatjes'. De Dacia Jogger is de wagen wanneer je op zoek ben naar een ruime wagen met enkel de basis opties voor een kleine prijs