Hyundai

Het Zuid-Koreaanse Hyundai Motor Company heeft haar hoofdvestiging in Seoul. In het Koreaans staat 'Hyundai' voor moderniteit. In Zuid-Korea zijn meer dan 40% van de voertuigen van Hyundai. Ook in Europa kent het merk een echte boost met onder andere de Hyundai Tucson.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Hyundai? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Hyundai en vind uw favoriete Hyundai model!

 

DEX - Hyundai i20

Hyundai i20 - i30 - i40

De i-reeks van Hyundai zijn erg wendbare stadswagens, met heel wat opties binnenin. Het instapmodel, de Hyundai i20, mag er dan wel klein uitzien, maar heeft toch erg veel ruimte binnenin. Met de vlakke kofferruimte kan deze wagen heel wat meer bagage meedragen dan hij doet uitschijnen. Niet alleen het sportpakket zorgt voor een sportieve look, maar ook lederen zetels, panormisch dak en navigatie zijn aanwezig in de Hyundai i20.

DEX - Hyundai i40

Uitgerust met navigatie en lederen zetels. De Hyundai i30 en Hyundai i40 zijn net iets groter dan de Hyundai i20, maar hebben beiden toch de look en feel van een leuke stadswagen. Ook de energieke en krachtige motor in de Hyundai i30 en Hyundai i40 zorgt voor optimaal rijcomfort!

DEX - Hyundai IX35

Hyundai IX35

De erg populaire voorganger van de Hyundai Tucson, de Hyundai IX35, heeft met zijn krachtige motor en ruime interieur heel wat te bieden aan een scherpe prijs. Xenon, navigatie en lederen interieur, u zult versteld staan van wat deze SUV te bieden heeft. Perfect voor bestuurders of passagiers die op zoek zijn naar een iets hogere instap, met het comfort van een stadswagen!

DEX - Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hét paradepaardje van de Hyundai-reeks. De Tucson verkoopt erg vlot en dat heeft deze prachtige SUV niet enkel te danken aan de schitterende prijs. Met een prachtig interieur en zowat alle opties die kunnen aanwezig zijn, combineert de Hyundai Tucson technologie en design. Mede door het aerodynamisch design, waardoor de luchtweerstand iets lager ligt, verbruikt de Tucson ook niet veel. En met de slimme indeling in de kofferruimte is de Hyundai Tucson niet alleen stijlvol, maar ook erg praktisch in gebruik!

Interesse in één van onze tweedehands of nieuwe Hyundai's? Kom zeker eens langs in onze showroom of ontdek ze op onze website!