Tesla - Nieuwe en tweedehands auto's

Tesla is het levenswerk van de CEO Elon Musk. Het merk is bekend voor z'n zonnedaken, energieopslagsystemen, netwerk van Tesla syperchargers (laadpalen) maar vooral voor de elektrische wagens. Tot op heden werden vier Tesla modellen op de markt gebracht, namelijk de; Tesla Model S, Tesla Model 3, Tesla Model X en Tesla Model Y. Samen vormen deze letters het woord sexy (S3XY) wat duidelijk aantoont dat Elon Musk over elk aspact nadenkt. De allereerste Tesla die op de markt werd gelanceerd was de Tesla Roadster, deze verdween uit het gamma maar hiervan zweet één exemplaar in de ruimte nadat Musk deze de lucht in katapulteerde via z'n ruimtevaartorganisatie SpaceX. Telkens opnieuw weet de alom gekende CEO iedereen te verbazen, ook met de lancering van de Tesla Cybertruck was dit het geval. De Cybertruck is een gigantische straatlegale SUV die onverwoestbaar zou moeten zijn en heel hard gelijkt op een ruimtevoertuig.

Tesla Model 3

De Tesla Model 3 werd gelanceerd als de Testal voor iedereen. De wagen is compact en is de tot nu toe de goedkoopste Tesla op de markt. De Model 3 is beschikbaar in verschillende varianten waardoor de standaard of de performance, het verschil ligt hem telkens de aandrijving en actieradius. 

Tesla Model S

Tesla was zowaar één van de eerste met een volledig elektrische vijfdeurs hatchback op de markt. Met de Tesla Model S nestelde Tesla zich meteen tussen de topklasse binnen dit segment. De Model S is voorzien van voldoende bagageruimte, zowel achter- als vooraan onder de motorkap (ook wel 'frunk' genoemd). De Tesla Model S heeft een ingebouwde internetaansluiting waardoor de wagen automatisch updates krijgt. Zo krijgt elke Tesla met Pasen een update met hierin een 'Easter egg', deze feature geeft je wagen steeds een extra, vaak onnuttige optie bijvoorbeeld een discomodus binnen een bepaalde rijmodus.