Reviews

 • 4.7
  Productaanbod
 • 4.7
  Kwaliteit
 • 4.7
  Dienstverlening
 • 4.8
  Advies
 • 4.7
  Prijs
 • 4.7
  Totaal
Tony
Houtmeyers
Oud-Turnhout

Zaterdag mogen we onze nieuwe lynk&co gaan ophalen in de garage in Arendonk, bij ons eerste bezoek aan de showroom werden we direct zeer professioneel ontvangen door Kevin en Michel we kregen een zeer uitgebreide uitleg over verschillende wagens en konden zonder begeleiding een lange proefrit maken. Onze keuze was vlug gemaakt, bedankt

5
Chelsea
Bouckaert
Hooglede

Ik heb mijn droomwagentje gekocht bij Dex hooglede. Ze geven je het juiste advies alles mooi uitgelegd , een SUPER service en begeleiding. Robrecht heeft mij begeleid in het aankopen van mijn Mini One en ik was super content ! Nog eens een super dankuwel

5
Kevin
De Boever
Aalter

Ik wil graag mijn fantastische ervaring delen met de aankoop van mijn recente wagen bij Dex in Hooglede, met een speciale vermelding voor de buitengewone service verleend door Olivier.

Vanaf het allereerste contact heeft Olivier zich onderscheiden door zijn professionaliteit en toewijding. Hij nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf deskundig advies, wat het hele proces aanzienlijk vergemakkelijkte. Olivier bleef niet alleen attent, maar hield me ook voortdurend op de hoogte van elke stap, van het keuringsproces tot aan de uiteindelijke levering.

Wat Olivier nog meer onderscheidt, is zijn opvallende gevoel voor humor en vriendelijke persoonlijkheid. Zijn relaxte houding maakte de hele ervaring aangenaam en stressvrij. Het is duidelijk dat hij niet alleen zijn vak begrijpt, maar ook de kunst van klanttevredenheid beheerst.

Dit is mijn derde wagen die ik bij Dex in Hooglede heb gekocht, en elke keer overtreffen ze mijn verwachtingen. De consistent hoogwaardige service en het vertrouwen dat ze opbouwen, maken dat ik zonder aarzeling weet dat ik terug zal komen voor mijn vierde aankoop.

Als je op zoek bent naar een wagen en een moeiteloze koopervaring wilt, raad ik ten zeerste aan om naar Dex in Hooglede te gaan en specifiek naar Olivier te vragen. Met hem ben je niet alleen in goede handen, maar voel je je ook meteen op je gemak. Dex, bedankt voor de geweldige service, en Olivier, je bent echt een topper!

4.7
Reinier
De Pauw
sint-niklaas

Onze 2de wagen, Lynk&co gekocht in sint-niklaas en zoals altijd een heel goede voor en na service
dank u verkoper nabil voor de goed uitleg en begeleiding

5
Bram
Weijters
Kozen

Verkopen Chris, was super! Heeft me alles van begin duidelijk uitgelegd. Kon hem op eender welk moment bereiken. Super tevreden van!! Hij heeft al de papieren snel inorde gebracht.

Enkel min puntje is bij afhalen barstje vanboven in voorruit.

4.7