Zo doen we het bij Dex

Selectie

Dankzij onze jarenlange expertise in de sector, selecteren we bij Dex enkel de meest interessante nieuwe en zo goed als nieuwe wagens. Dex wikt, weegt en vergelijkt om dag in dag uit uitstekende kwaliteitswagens aan te bieden aan bijzonder scherpe prijzen.

Quality Check

Vooraleer een wagen het Dex-label krijgt, screenen en controleren we hem grondig op maar liefst 103 punten (elektronica, motor, veiligheid, uitrusting …). Iedere wagen krijgt zijn eigen diagnoseverslag en een officieel Car-Pass certificaat dat je de correcte kilometerstand garandeert.

Optimalisatie

We trakteren alle wagens op een stevige opknapbeurt voor ze te koop staan. Je wagen krijgt eerst de hogedrukreiniger over zich heen, rijdt daarna de carwash binnen en wordt tenslotte extra gepolierd voor de perfecte glans. Ook het interieur ontsnapt niet aan de reiniging.

Photoshoot voor website

Je toekomstige wagen showt het beste van zichzelf in onze fotostudio. Zo weet je altijd tot in de details hoe hij eruitziet. Vanbinnen én vanbuiten.

Perfect match

Je kunt al onze wagens bewonderen in de showrooms van de verschillende vestigingen én op de website. Hulp nodig bij je zoektocht? Vraag het even aan onze adviseurs in de showroom. In no time vinden we een wagen die perfect bij je past.

Afleveringsinspectie

Heb je de wagen van je dromen gevonden? Super! We checken hem nog even na en, als dat nog nodig is, wordt hij voorgereden bij de technische keuring. Zo laten we niets aan het toeval over.

Buy & Drive

Yes, het is zover!

Je nieuwe Dex-wagen staat op het afgesproken tijdstip ongeduldig op je te wachten. Onze adviseurs leggen je met plezier nog eens de werking van je wagen uit.