Alfa Romeo

DEX - Alfa Romeo Logo

Alfa Romeo Automobili S.p.A. of kortweg Alfa Romeo kende zijn oorsprong in 1910 en is een Italiaans automerk. Alfa Romeo staat vooral bekend om zijn sportieve looks. Coupés, carbio's of sportieve gezinswagens, Alfa Romeo maakt ze allemaal!

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Alfa Romeo? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Alfa Romeo en vind uw favoriete Alfa Romeo model!

Alfa Romeo modellen

Alfa Romeo beschikt op dit moment een assortiment met negen verschillende modellen, waarvan de bekendste deze zijn:

Dex - Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta

De Alfa Romeo Giulietta is een van de bekendste modellen van Alfa Romeo. Deze drie- of vijfdeurswagen heeft een erg sportieve look en een krachtige motor. De voorloper van de Giulietta was de 147. Naast het sterke motorwerk onder de kap denkt Alfa Romeo ook aan het milieu. Met een lage uitstoot biedt deze wagen nog een groot voordeel.

De Alfa Romeo Giulietta is bij DEX beschikbaar als tweedehandswagen of als nieuwe wagen!

Alfa Romeo Giulia

De Alfa Romeo Giulia is de nieuwste telg in de Alfa Romeo-familie. De wagen werd voorgesteld samen met het nieuwe logo van Alfa Romeo tijdens hun 105-jarig bestaan. Deze extra sportieve uitvoering beschikt over een krachtige motor met heel wat verschillende opties op de wagen. Ook bij DEX bieden we de Alfa Romeo Giulia aan!

Interesse in één van onze tweedehands of nieuwe Alfa Romeo's? Kom zeker eens langs in onze showroom of ontdek ze op onze website!