Alfa Romeo - Nieuwe en tweedehands auto's

DEX - Alfa Romeo Logo

Alfa Romeo Automobili S.p.A. of kortweg Alfa Romeo kende zijn oorsprong in 1910 en is een Italiaans automerk. Alfa Romeo staat vooral bekend om zijn sportieve looks. Coupés, carbio's of sportieve gezinswagens, Alfa Romeo maakt ze allemaal!

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Alfa Romeo? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Alfa Romeo en vind uw favoriete Alfa Romeo model!

Alfa Romeo modellen

Alfa Romeo beschikt op dit moment over twee modellen:

Alfa Romeo Giulia

De Alfa Romeo Giulia is één van de nieuwste telgen in de Alfa Romeo-familie. De wagen werd voorgesteld samen met het nieuwe logo van Alfa Romeo tijdens hun 105-jarig bestaan. Deze extra sportieve uitvoering beschikt over een krachtige motor met heel wat verschillende opties op de wagen. Ook bij DEX bieden we de Alfa Romeo Giulia aan!

Interesse in één van onze tweedehands of nieuwe Alfa Romeo's? Kom zeker eens langs in onze showroom of ontdek ze op onze website!

Alfa Romeo Stelvio

De Alfa Romeo Stelvio is het nieuwste model van de Italiaanse sportwagenbouwer. De Stelvio is de eerste SUV in het modellengamma van Alfa Romeo en zowel qua design als interieur een echt pareltje. Om de sportiviteit en zijn Italiaanse flair nog wat extra in de verf te zetten is hij standaard uitgerust met achterwielaandrijving. Daarnaast is hij ook verkrijgbaar met een 4x4-aandrijving voor wie dit wenst. Trouwens, zijn naam "Stelvio" is afkomstig van een beroemde bergpas die gelegen is in de Italiaanse Alpen.