Iets niet duidelijk of twijfel je? Wij beantwoorden je vragen.

Parking met SUV's - Dex Hooglede

Wat is een SUV? - Kleine & grote SUV’s binnen jouw budget

De SUV is populairder dan ooit door z'n verhoogde instap en zitpositie, wat hem uiterst comfortabel maakt. Daarnaast geeft deze verhoogde zitpositie ook een perfect overzicht op het verkeer wat vervolgens een extra gevoel van veiligheid geeft. Maar welke SUV past bij jouw levensstijl en budget? 

Plug-in hybride aan de lader

Plug-in hybride: Zorgeloos & 100% fiscaal aftrekbaar

Geen zin in laadstress of ellenlange wachttijden aan de laadpaal? Teken voor 1 januari de bestelbon van jouw nieuwe Plug-in hybride en rijd zorgeloos en 100% fiscaal aftrekbaar het nieuwe jaar in. 

Elektrische auto aan de laadpaal

Wat kost het mij om elektrisch te rijden?

De elektrische wagen, enkele jaren geleden zag je nog maar enkele futuristisch ogende exemplaren op de weg en vandaag de dag zijn sommige wagens nog moeilijk te onderscheiden van hun benzine of diesel variant. Maar hoe verloopt het dagdagelijkse leven met een elektrische wagen? Hoe en waar laad ik mijn wagen op? En welke laadkabel heb ik daarvoor nodig?

Tanken in een tankstation of opladen aan de laadpaal?

Benzine, hybride of elektrisch? Of toch nog diesel?

Wordt jouw volgende wagen een elektrische wagen? Of kies je toch voor een hybride? Welke wagen is geschikt voor mij? En welke brandstof

Om de juiste keuze te kunnen maken is het belangrijk om eerst en vooral ons rijprofiel te kennen. De eerste en belangrijkste vraag in het bepalen van je rijprofiel is: Hoeveel kilometer rijd ik per jaar? . Vervolgens bepalen we waarvoor we de wagen zullen gebruiken.

Welke wagen past het best bij mij? Benzine of diesel?

Er is al veel geschreven en gezegd over benzine- en dieselwagens. Daar zitten een aantal waarheden bij, maar ook veel leugens. Bij Dex zijn we al jaren gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van wagens

Welke hybride past het best bij mij?

Een hybridewagen is een voertuig uitgerust met twee motoren. De bekende verbrandingsmotor op benzine of diesel die samenwerkt met een elektromotor. Er zijn ondertussen een aantal soorten hybridewagens op de markt, wij lichten deze even toe.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Vond je nog geen antwoord op je vraag? Contacteer ons en wij helpen je graag met een antwoord op jouw vraag.