Polestar - Nieuwe en tweedehands auto's

Nieuw en tweedehands Polestar bij Dex

Polestar is een revolutionair automerk dat zijn oorsprong vindt in Zweden. Het bedrijf werd in 1996 opgericht als een raceafdeling van Volvo, bekend als Polestar Racing. De jarenlange ervaring in de autosport heeft Polestar geholpen bij het ontwikkelen van geavanceerde technologieën en het verleggen van grenzen op het gebied van prestaties en innovatie. In 2017 transformeerde Polestar zich van een tuningspecialist naar een zelfstandig merk, ondersteund door Volvo Car Group en Geely Holding.

Missie en Visie van Polestar

Polestar heeft een duidelijke missie: de overgang naar duurzame mobiliteit versnellen door middel van inspirerende, elektrische prestatieauto's. Het bedrijf streeft naar een wereld waarin elektrisch rijden de norm is en waarin automobilisten zich bewust zijn van hun ecologische voetafdruk. Polestar streeft ernaar om nieuwe normen te stellen voor efficiëntie, kwaliteit en verantwoordelijkheid in de auto-industrie.

De visie van Polestar is gebaseerd op vier kernwaarden: progressief, performance, puur en verantwoordelijk. Het merk is vastbesloten om voorop te lopen in technologische innovatie en design, waarbij performance en rijplezier altijd hand in hand gaan met duurzaamheid. Polestar streeft naar pure, naadloze connectiviteit en een transparante relatie met zijn klanten, en toont een toewijding aan milieuvriendelijke productieprocessen en materialen.

Polestar 1

Polestar 1

De Polestar 1 is een hybride grand touring coupé met een verbluffende vormgeving en compromisloze prestaties. Het combineert een krachtige benzinemotor met twee elektromotoren, wat resulteert in een gecombineerd vermogen van meer dan 600 pk. Met zijn elektrische actieradius van ongeveer 150 km kan deze plug-inhybride auto ook puur elektrisch rijden.

Jonge tweedehands Polestar 2

De Polestar 2 is het eerste volledig elektrische model van Polestar. Deze compacte premium sedan biedt een sportieve rijervaring en een volledig elektrisch bereik van meer dan 400 km. Met een vermogen van 408 pk en een indrukwekkend koppel accelereert de Polestar 2 vlot van 0 naar 100 km/u. 

Interesse in één van onze jonge tweedehands Polestars? Kom zeker eens langs in onze showroom of ontdek ze op onze website!