Onze drive.

Zo simpel kan het zijn.

Ooit begonnen met één vestiging, nu een snelgroeiend multimerkbedrijf met 18 fysieke stores in België en Frankrijk. We groeien hard, heel hard. Dat komt door onze opgewekte bedrijfscultuur die iedere Dex’er met een gigantische smile omarmt en met veel enthousiasme uitdraagt.

Dat doen we met deze 4 kernideeën altijd in onze gedachten.

Gewoon, doen

Bij Dex trappen we het gaspedaal graag volledig in, want stilstaan is achteruitgaan. Wij schakelen nooit in reverse en gaan altijd voor beter. Betere kwaliteit, betere service en altijd de beste deal. We zijn heel kritisch voor onszelf en ons aanbod. Daarom selecteren we enkel de meest interessante nieuwe en bijna nieuwe wagens.

Gene zever

We helpen je graag! Dex geeft je de transparante topservice waar je recht op hebt. Da’s eerlijk, rechttoe rechtaan en zonder zever. We verkennen zelf de markt en gaan op zoek naar de beste kwaliteit voor de beste prijs. Bij ons geen verrassingen of sterretjes naast de prijs.

Knallende expertise

Achter ons advies zit paardenkracht. We weten waar we mee bezig zijn en waar we het over hebben. Zoniet, dan gaan we op onderzoek uit en stoppen we niet tot we volledig op de hoogte zijn. We blijven onze expertise constant uitbreiden. Op die manier vind je sowieso jouw ideale wagen in ons multimerkaanbod.

Altijd geestig

Langskomen bij Dex, da’s gewoonweg plezant. Niet alleen voor onze klanten en hun kids, maar ook voor iedere medewerker en partner. Alles wat we doen, doen we met een gigantische drive en een grote smile. Elk contact is fun en dat merk je. We hebben maar één doel: jou gelukkig maken met de beste autodeal.

 

Dex. Daarom.