Lynk & Co - Nieuwe en tweedehands auto's

LYNK & CO werd opgericht in 2016 door het Chinese Geely, het moederbedrijf van verschillende Chineses automerken van van het Zweedse Volvo. In 2017 startte de productie van het eerste model, namelijk de Lynk & Co 01. De 01 kenmerkt zicht als een familie SUV en is een benzine plug-in hybride. Een jaartje later lanceerde Lynk & Co ook de 02 en 03 en ondertussen kan men in het Oosten reeds de Lynk & Co 09 kopen. Bij de aankoop van een Lynk & Co hybride wagen dien je weinig tot geen keuzes te maken, zo goed als alle opties zijn namelijk standaard. 

Door de Chinees - Zweedse kruisbestuiving is de Lynk & Co 01 een veilige wagen voorzien van de laatste nieuwe technologieën voor een zeer toegankelijke prijs.

Lynk & Co 01

De Lynk & Co 01 is het eerste model van de Chinees-Zweedse merk Lynk & Co. Deze compacte SUV met Zweedse designelementen is te verkrijgen in een mild hybrid & plug-in hybrid versie. De vele veiligheidsopties, afkomstig vanuit de Volvo technologie, maken van elke rit in de 01 een comfortabele rit. Waar andere merken opties of optiepakketten verkopen gaat Lynk & Co anders te werk, de geweldige en technolgische extra's, een panoramisch dak, parkeerhulp, enz. zijn standaard waardoor je meteen een volledig uitgeruste wagen aankoopt.