Polestar 2 - Dynamisch & elegant

De Polestar 2 is het vlaggenschipmodel van het revolutionaire Zweedse automerk Polestar. De Polestar 2 is een indrukwekkende volledig elektrische sedan die een unieke combinatie biedt van sportieve prestaties, duurzaamheid en verfijnde Scandinavische elegantie.

Technische specificaties

De Polestar 2 is uitgerust met een krachtig aandrijfsysteem dat een soepele en responsieve rijervaring biedt. De technologische innovatie van Polestar geeft de Polestar 2 volgende technische specificaties: 

  • Elektrisch Bereik: Met zijn 78 kWh batterijpakket biedt de Polestar 2 een indrukwekkend elektrisch bereik van meer dan 400 kilometer, waardoor lange ritten en dagelijks woon-werkverkeer zonder zorgen mogelijk zijn.
  • Vermogen: Met een totaal vermogen van 408 pk en een direct beschikbaar koppel van 660 Nm accelereert de Polestar 2 in slechts 4,7 seconden van 0 naar 100 km/u, wat een opwindende rijervaring garandeert.
  • All-Wheel Drive: De Polestar 2 is uitgerust met twee elektromotoren, één op elke as, waardoor de auto een indrukwekkende grip en stabiliteit heeft op verschillende wegoppervlakken en weersomstandigheden.
Interieur van een tweedehands Polestar 2

Design en interieur

Het design van de Polestar 2 is een harmonieuze mix van Scandinavische minimalisme en moderne esthetiek. Met zijn gestroomlijnde lijnen, geaccentueerd door opvallende details zoals de Thor's Hammer koplampen, onderscheidt de Polestar 2 zich op de weg.

Het interieur van de Polestar 2 is een verfijnde en ruime omgeving, ontworpen met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen. De stoelen bieden comfortabele ondersteuning, terwijl de elegante afwerking en ambachtelijke details de luxe uitstraling versterken. Het infotainmentsysteem, gebaseerd op het Android-besturingssysteem, biedt naadloze connectiviteit en een intuïtieve gebruikerservaring.

Overtuigd over de technische specificaties en het elegante design van de Polestar 2? Ontdek het volledige aanbod en laat je verrassen door alle kwaliteiten van de Polestar 2.