Een tweedehands auto kopen?

Je wil een tweedehands auto kopen en bent op zoek naar een ruim aanbod van kwalitatieve tweedehands auto’s? Met onze jarenlange expertise in de autosector, zijn wij gespecialiseerd in jonge tweedehandswagens. Hierbij gaan we steeds op zoek naar zo goed als nieuwe wagens, waardoor we je een betere ervaring kunnen bieden.

Reeds een idee qua merk? Wat denk je van een sportief model? Misschien denk je wel aan gezinsuitbreiding? Liever wat ecologischer? Door het ingeven van je specifieke eisen, bieden we je enkel concrete zoekresultaten, die naadloos aansluiten bij je zoektocht naar de ideale tweedehandswagen.

Waarom zou je kiezen voor een tweedehandswagen?

Het belangrijkste voordeel van een tweedehandswagen schuilt hem in de prijs. Doordat wij steeds op zoek gaan naar zo goed als nieuwe wagens, verkrijgt u meer auto voor dezelfde prijs. Doordat ons team de markt dagelijks screent, mag je er zeker van zijn dat je over de beste aanbiedingen beschikt. Soms kan je tot wel 50% voordeel op de nieuwprijs behalen!

Bij het aanschaffen van een nieuwe wagen moet je vaak een tijdje wachten tot wanneer je erover kan beschikken, wat niet het geval is bij een occasiewagen. Ben je tevreden over wat je ziet? Even de administratie afhandelen en je kan er meteen de toonzaal mee buitenrijden.

Op wat moet je letten bij een tweedehandswagen?

Mensen zijn vaak ongerust over de voorgeschiedenis van een tweedehands auto, maar na onze grondige analyse en poetsbeurt, kan je gerust zijn over de kwaliteit van ons tweedehands aanbod.

Welk traject doorloopt je tweedehands auto?

Elke jonge tweedehandswagen wordt door ons deskundig team op maar liefst 103 punten gecontroleerd. Naast dit diagnoseverslag wordt elke occasiewagen voorzien van een officieel Car-pass certificaat, waardoor je de correcte kilometerstand zwart op wit kan raadplegen.

Na een grondige wasbeurt rijden al onze wagens, nieuw of tweedehands, onze professionele fotostudio binnen. Hierdoor kan je ten alle tijde ons wagenpark bewonderen, zowel vanbinnen als vanbuiten. Overtuigd van wat je ziet? Nog een laatste technische check-up en je kan je tweedehands auto afhalen bij één van onze DEX-dealers. Hier loodst één van onze adviseurs je door de werking van je nieuwe wagen.

Aanbod tweedehandswagens bij Dex

Bij Dex vind je gegarandeerd een geschikte tweedehandswagen in ons aanbod van meer dan 1000 kwalitatieve occasiewagens. Neem dus gerust even een kijkje naar de occasies op onze website of bezoek één van onze vestigingen om onze tweedehands auto’s te bewonderen. Wie weet staat je droomwagen reeds te wachten in één van onze showrooms.

Overname huidige wagen

Naargelang de algemene staat, ouderdom en kilometerstand voorzien wij je ook van een correcte prijs voor de overname van je oude wagen. Doordat een inschatting moeilijk is op basis van foto’s of via een telefonische beschrijving, kom je best even langs in één van onze toonzalen.

Nog vragen i.v.m. tweedehandswagens?

Ons deskundig team is steeds bereid je te helpen in je zoektocht naar de geschikte tweedehands auto. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren of kom eens langs in één van onze showrooms.