Een nieuwe auto kopen?

Een nieuwe auto kopen? Kom gerust eens kijken naar ons wagenpark. Bij Dex zijn we al jarenlang marktleider in de autosector, waardoor wij een grondige expertise opgebouwd hebben in zowel nieuwe als jonge tweedehandswagens.

Wij gaan steeds op zoek naar manieren om je een nog betere ervaring te bieden. Schakel je enthousiasme dus alvast in een hogere versnelling en bezoek één van onze showrooms!

Je moet heel wat keuzes maken bij het aankopen van een nieuwe wagen. Een coupé of toch een auto met wat meer zitplaatsen, met een knipoog naar de toekomst? Je parkeerskills met je nieuwe SUV ondersteunen met parkeersensoren? Altijd al gedroomd van een nieuwe Audi? En ga zo maar verder!

Bij Dex kun je eenvoudig al je voorkeuren selecteren en op basis hiervan krijg je de auto’s te zien die perfect aansluiten bij je persoonlijke keuzes!

Aanbod nieuwe wagens bij Dex

Dex beschikt momenteel over een wagenpark van meer dan 1.000 nieuwe en bijna nieuwe auto’s. Bewonder gerust ons aanbod online of bezoek één van onze vestigingen om onze wagens te bezichtigen. Voor je het weet, ben je de trotse eigenaar van een nieuwe auto.

Welk traject doorloopt je nieuwe auto?

De nieuwe wagens bij Dex worden zorgvuldig geselecteerd om deze steeds te kunnen aanbieden aan bijzonder scherpe prijzen. Elke auto ondergaat een grondige controle op vlak van elektronica, veiligheid, uitrusting, motor … vooraleer deze het Dex-label verkrijgt.

Om onze nieuwe auto’s optimaal in de kijker te plaatsen worden deze zorgvuldig opgeblonken om zo te kunnen schitteren in onze fotostudio. Je toekomstige auto kan hierna bewonderd worden zowel vanbinnen als vanbuiten, online én in een Dex-showroom.

Online iets interessant gevonden? Of misschien heeft één van onze adviseurs je wel weten te overtuigen? Je nieuwe auto ondergaat nog een laatste technische controle vooraleer de werking van je nieuwe aanwinst uitgelegd wordt.

Nog even het papierwerk in orde brengen en je kan zo buitenrijden met je nieuwe wagen!

Waarom zou je kiezen voor een nieuwe wagen bij Dex?

Bij het aankopen van een nieuwe wagen moet je vaak even wachten tot wanneer je de sleutels effectief in ontvangst kunt nemen. Aangezien het voorafgaande keuzetraject bij het aanschaffen van een nieuwe auto niet van toepassing is bij ons, kun je meteen onze showroom buitenrijden met je nieuwste aanwinst.

Overname huidige wagen

Naargelang de algemene staat, ouderdom en kilometerstand van je oude wagen voorzien wij je van een correcte prijs voor de overname ervan. Omdat een inschatting moeilijk is op basis van foto’s of via een telefonische beschrijving, kom je best even langs in één van onze showrooms.

Nog vragen i.v.m. nieuwe wagens?

Ons deskundig team is steeds bereid je te helpen in je zoektocht naar een nieuwe auto. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren of kom eens langs in één van onze showrooms.