MG HS - Comfortabele SUV voor het hele gezin

De MG HS is een SUV-model van het Britse automerk MG (Morris Garages). Het is een ruime en moderne auto die comfort en technologie combineert met een sportief ontwerp. Het exterieurontwerp van de MG HS is dynamisch en eigentijds. Het heeft scherpe lijnen, een opvallende grille en LED-verlichtingselementen die de auto een karakteristieke uitstraling geven.

MG HS Exclusive of Excite
Interieur

Binnenin biedt de MG HS een ruim en goed ontworpen interieur. Het biedt plaats aan vijf personen met voldoende beenruimte en comfortabele zetels. Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen en toont heel wat monderne elementen. Het dashboard is voorzien van een groot touchscreen-infotainmentsysteem dat verschillende functies bedient, zoals navigatie, connectiviteitsopties en entertainment.

Excite of Exclusive uitvoering

Wat betreft de uitrusting zijn er twee belangrijke uitvoeringen van de MG HS: de Excite en de Exclusive.

  • Excite-uitvoering: De Excite-uitvoering biedt een goede set standaardfuncties. Het omvat doorgaans zaken als automatische airconditioning, een achteruitrijcamera, parkeersensoren, cruisecontrol, automatische verlichting, keyless entry en startknop. Daarnaast kunnen andere functies zoals een audiosysteem met meerdere speakers, Bluetooth-connectiviteit en een multifunctioneel stuurwiel beschikbaar zijn.
  • Exclusive-uitvoering: De Exclusive-uitvoering is het topmodel en biedt over het algemeen een uitgebreidere uitrusting. Naast alle functies van de Excite-uitvoering is de Exclusive-uitvoering voorzien van extra's zoals lederen bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen, een panoramisch zonnedak, een premium audiosysteem, adaptieve cruisecontrol, een 360-graden camera en een slimme achterklep die handsfree kan worden geopend.

Het verschil tussen de Excite- en Exclusive-uitvoeringen van de MG HS ligt voornamelijk in de beschikbare functies en uitrustingsniveaus. De Exclusive-uitvoering biedt doorgaans meer luxe en geavanceerde functies, waardoor het een aantrekkelijke keuze kan zijn voor diegenen die op zoek zijn naar extra comfort en geavanceerde technologie in hun auto.

Is de MG HS geschikt voor mij?

Ben je op zoek naar een ruime wagen, zuinig in verbruik, een verhoogde instap & zitpositie, en dit allemaal voor een betaalbare prijs? Dan is de MG HS de wagen waarnaar jij op zoek bent. Interesse in de HS of vragen over deze wagen? Wij helpen je graag verder! Contacteer ons of kom langs in de toonzaal in jouw buurt.