Land Rover

Dex - Land Rover logo

Als één van de oudste terreinwagenmerken ter wereld is Land Rover een erg gekend luxemerk binnen de autowereld. De wagens worden niet enkel als gewone voertuigen verkocht, maar worden doorgaans ook gebruikt voor ambulances, radarwagens, waterdichte wagens, met rupsbanden en zelfs volledig bepantserd.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Land Rover? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Land Rover en vind uw favoriete Land Rover model!

Land Rover - Range Rover Evoque

De Range Rover Evoque staat voor elegantie en comfort. Met het volledig lederen interieur en de uitgebreide opties is deze wagen dan ook niet weg te denken uit het Land Rovergamma. Ook de erg lage CO2-uitstoot zorgt ervoor dat de Range Rover Evoque niet enkel vlot, maar ook zuinig rijdt!

Land Rover - Discovery

De Range Rover Discovery Sport blinkt uit in veelzijdigheid en flexibele zitplaatsen. Laden of zitten? Pas makkelijk de Discovery aan naar jouw wensen! Met z'n aerodynamische silhouet, de capaciteiten van een Land Rover en het flexibele interieur is dit de oplossing voor ruigere terreinen of de gewone stadswegen.

Dex - Land Rover Range Rover

Land Rover - Range Rover

De bekendste en meest spraakmakende wagen in het Land Rover gamma: de legendarische Range Rover!

45 jaar geleden werd het eerste model op de markt gebracht en sindsdien is de Range Rover blijven groeien. Met z'n Brits en blits design zorgt hij voor de perfecte mix tussen elegantie vanbinnen en vanbuiten. Onder de motorkap vinden we een 341PK-motor die niet enkel erg krachtig is, maar garant staat voor zuinigheid. Met de Executive-class zetels achteraan heeft u het gevoel dat u in een privévliegtuig zit! Zowat alle opties die mogelijk zijn zitten in de Range Rover en zorgen dan ook mee voor een ongeëvenaarde rijervaring.