BMW - Nieuwe en tweedehands auto's

Logo-BMW

Bayerische Motoren Werke of kortweg BMW is een van de bekendste automerken ter wereld. Het Duitse automerk is gevestigd in München en is het moederbedrijf van Rolls-Royce. Ook MINI is onderdeel van het assortiment van BMW.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands BMW? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk BMW en vind uw favoriete BMW tweedehands auto!

BMW 1-reeks

De 1-reeks van BMW mag dan wel het basismodel zijn, maar toch stapt u in een prachtig voertuig. De sportieve en moderne looks zorgen voor een gestroomlijnd voertuig. Ook het ruime en klassevol interieur van de BMW 1 is een pluspunt aan deze klassewagen. Met een ruim aanbod in de BMW 1-serie vindt u zeker wat u zoekt. Zo is er de BMW 1 met uitrustingsversies Sport Line, Urban Line en M sportpakket.

BMW 2-reeks

De BMW 2 bestaat in verschillende uitvoeringen, waaronder de BMW 2 Active Tourer, de BMW 2 Coupé Sportline en de BMW 2 Cabrio Luxury. Met een compact design, heel wat opties en een gestroomlijnd voertuig zit u goed voor de rit van uw leven! Hoewel de BMW 2 Active Tourer er iets groter uitziet, biedt het sportieve design en sportieve motor nog steeds een heel aangename rijervaring. Bekijk onze video voor een korte introductie in de BMW 2 Gran & Active Tourer.

BMW 3-reeks

De BMW 3-reeks (video)bestaat ondertussen al sinds 75' en is het toonbeeld van een sportieve berline. Met een prachtig dynamisch design en een comfortabel interieur verkoopt deze sportieve BMW 3 erg goed. De BMW EfficientDynamics technologie zorgt voor een erg laag verbruik en toch een stevige motor. Uitgerust in Sport Line, Luxury Line of M-pakket heeft iedere BMW 3 een eigen stijl. Ook de BMW 3 Gran Turismo is een paradepaardje van BMW. Dit coupéachtig model ligt zeer goed op de baan en ziet er ook gewoon prachtig uit. 

BMW 4-reeks

Het elegante vierdeurs design zorgt voor een unieke wagen in de 4-reeks van BMW. Erg sportief met Xenon lichten en een head-up display voor de echte racers! Beschikbaar in editie BMW 4 Sportline, BMW 4 Gran Coupe en BMW 4 Cabrio Luxury Line. 

BMW 5-reeks

Een erg sportieve maar vooral ook ruime wagen met uitstekende rijdynamiek en maximaal comfort. Uitgerust met de nieuwste snufjes in autoland is deze BMW 5 een echte allrounder die niet enkel het hele gezin een fantastische rijervaring bezorgt, maar ook een sportieve look en feel heeft. Met zijn verschillende uitvoeringen zoals de BMW 5 Touring of BMW 5 Touring Luxury Line is er genoeg keuze in het BMW 5 gamma.

BMW X-reeks

De BMW X-reeks kunnen we onderverdelen in drie modellen:

De BMW X-reeks is een SAV (Sport Activity Vehicle) dat erg geschikt is voor de iets ruigere ritten of voor bestuurders of passagiers die een verhoogde zitpositie wensen. Het interieur past zich volledig naar de wensen van de gebruiker aan en de BMW EfficientDynamics zorgt voor een soepele rijstijl. Hoewel de X-reeks er iets groter en zwaarder uitziet, presteert de wagen als een sportieve bolide die ook kan gebruikt worden voor lange en ruige ritten.

 

Interesse in één van deze prachtige BMW-modellen? Kom zeker eens langs in onze showroom of ontdek alle BMW's bij DEX hier.