Fiat - Nieuwe en tweedehands auto's

Fabbrica Italiana Automobili Torino of kortweg Fiat is een erg populair automerk. Vooral de Fiat 500 reeks en de Fiat Tipo doen het erg goed. Het Italiaans merk is erg innovatief en was zo de grondlegger van de directe diesel-inspuiting, de directe benzine-inspuiting en het schakelen zonder koppelingspedaal.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Fiat? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Fiat en vind uw favoriete Fiat model!

Fiat 500

Het bekendste Fiat model is de Fiat 500. Deze kunnen we onderverdelen in enkele Fiat 500 reeksen.

De Fiat 500 is vooral gekend om zijn vele verschillende kleuren. Geel, blauw, rood, zwart... Grote kans dus dat jouw favoriete kleur ook in een Fiat 500 uitvoering bestaat! Vooral de compactheid en zuinigheid maken van deze wagen de perfecte stadswagen!

Fiat Tipo

Veel wagen voor u geld moet de beste omschrijving zijn voor de Fiat Tipo. Een familiewagen met veel opties voor een erg scherpe prijs. Zo beschikt de Fiat Tipo over automatische airco, verwarmde zetels en elektrische ruiten. De Fiat Tipo is er in drie verschillende uitvoeringen. Zo bestaat er de Fiat Tipo Pop, de Fiat Tipo Lounge en de Fiat Tipo Easy. Wist udat de Fiat Tipo een draaicirkel van slechts 11 meter heeft? Nog een reden dat dit een klassewagen is voor een erg lage prijs.