Ford Focus - Gezinswagen in hart en nieren

De Ford Focus is een compacte gezinsauto die bekend staat om zijn uitstekende prestaties, goede brandstofefficiëntie en indrukwekkende veiligheidsvoorzieningen. Het voertuig is verkrijgbaar als berline (hatchback) en als break (Clipper).

Ford Focus
Comfortabel voor het volledige gezin

Het interieur van de Focus is ruim en comfortabel, en biedt voldoende hoofd- en beenruimte voor de bestuurder en passagiers. De auto is uitgerust met een infotainmentsysteem met een touchscreen-display en smartphone-integratie (SYNC), waardoor het gemakkelijk is om verbonden te blijven terwijl u onderweg bent.

Van deze comfortabele Ford Focus is ook de break-variant beschikbaar. De grote koffer (en dus grote bagageruimte) maakt van deze Ford Focus Clipper de ideale gezinswagen.

Uitvoeringen en pakketten

De Focus is beschikbaar in tal van uitvoeringen, namelijk de Business, Trend, Cool&Connect,  Sportieve ST-Line en luxueuze Titanium uitvoering. Geniet je liever van een hogere instap en zitpositie, ga dan voor de Ford Focus Active. Ook tijdens de winter is de Ford Focus met een Winter Pack jouw ideale wagen. Het Winter Pack voorziet de wagen van verwarmde zetels, stuurwiel, voorruit en spiegels.

Ford Focus 2022

Zuinige gezinswagen

De Focus is verkrijgbaar met verschillende motoren, waaronder een 1.0-liter EcoBoost-motor, een 1.5-liter EcoBlue-dieselmotor en een 2.0-liter EcoBlue-dieselmotor. Deze motoren leveren respectievelijk 125 pk, 120 pk en 150 pk, wat zorgt voor voldoende vermogen en een soepele rit.

Ford Focus ST

Wil je graag wat meer kracht in jouw Ford Focus, kies dan voor de Ford Focus ST. De hothatch wordt aangedreven door een krachtige 2,3-liter EcoBoost-motor die de wagen van 280 pk voorziet. De Focus ST heeft een scherp en responsief stuurgedrag, dit garandeert echt rijplezier. De Focus ST heeft ook sportieve accenten in het interieur en een opvallend exterieurontwerp, waaronder een unieke ST-grille en achterspoiler.

Ford Focus - interieur - st-line

Hoeveel kost de Ford Focus?

Een Ford Focus of Ford Focus Clipper start aan de prijs van 17.495 euro. De Ford Focus Active, met de verhoogde instap en zitpositie, start bij 23.995 euro. Tot slot start de krachtige Ford Focus ST bij de prijs an 30.495 euro. Je vindt dus steeds een Ford Focus voor jouw budget.

Jouw ideale gezinswagens

Of u nu op zoek bent naar een compacte gezinsauto of een ruime stationwagen, de Ford Focus en de Ford Focus Clipper bieden beide uitstekende prestaties, goede brandstofefficiëntie en indrukwekkende veiligheidsvoorzieningen. Op zoek naar een wagen met meer power? Ga dan voor de sportieve Ford Focus ST of Ford Focus Clipper ST.