Getuigenissen

 • 4.6
  Productaanbod
 • 4.6
  Kwaliteit
 • 4.7
  Dienstverlening
 • 4.7
  Advies
 • 4.6
  Prijs
 • 4.6
  Totaal
Dirk
Cl
Antwerpen

Goed ontvangen en geholpen in Deurne door verkoper Nader. Je koopt er een auto aan een eerlijke prijs met garantie. Dex is zeker een aanrader!

5
Ivo
Lipkens
Tienen

Dex Tienen heeft goed personeel en ook goede service en zeer behulpzaam met uitleg en mogelijkheden van auto's die beschikbaar zijn. Ik ben vlot verder geholpen ondanks de corona maatregelen en zeer tevreden over mijn nieuwe auto VW Golf 8.

5
Hendrik
Goldfarb
Tongeren

Ik ken de familie botta Dex Tongeren al jaren ,prima service

5
Bjorn
Vrielynck
Oostkamp

Met een twijfelachtig gevoel toch eens de stap gewaagd om Dex Hooglede binnen te stappen. We werden er op een heel vriendelijke manier onthaald.
We konden rustig eens rond kijken en onze vragen werden deskundig uitgelegd door Ewout. Alles werd piekfijn uitgelegd zonder een opdringerig gevoel.
Diezelfde dag namen we een optie op de wagen en 14 dagen later, ondanks de verstrengde maatregelen die op de bewuste maandag in voege zouden gaan konden wij op zondag onze nieuwe wagen ophalen. Op een later tijdstip monteren ze nog onze trekhaak maar met de corona kunnen we nu al genieten van onze wagen.
Deze aankoop en onze overname is heel vlot, correct en professioneel verlopen.
Mocht je twijfelen om langs te gaan kan ik enkel adviseren, spring binnen in Dex Hooglede en je zal versteld staan hoe alles vlotjes loopt op een relaxe manier. Gewoon doen. TOP

5
Mehmet
Sertkaya
Ledeberg

Zeer content van de verkoper en met mijn auto.

5