Getuigenissen

 • 4.5
  Productaanbod
 • 4.4
  Kwaliteit
 • 4.6
  Dienstverlening
 • 4.6
  Advies
 • 4.5
  Prijs
 • 4.5
  Totaal
Joachim
Feys
Ieper

Ik was al een tijdje op zoek naar een eerste wagen. Oorspronkelijk was ik niet zo happig om een tweedehandse wagen te kopen, maar nadat een kennis mij aanraadde om Dex eens te gaan bezoeken, was ik helemaal verkocht. Vooral de eerlijkheid en juistheid over de verschillende wagens die Jacques in Dex Ieper verkoopt, sprak mij enorm aan. Uiteindelijk heb ik dan ook de juiste wagen gevonden die het beste bij mij past en ben ik een grote maand na mijn aankoop nog altijd even tevreden als in het begin.
Ook wanneer ik bepaalde technische snufjes bij mijn auto wou voegen, deden Jacques en Clémence er alles aan om aan mijn vraag te voldoen.
Kortom: ik ben een zeer tevreden klant van Dex Ieper en hoop om in de toekomst nog een auto bij hen te kunnen kopen.

4.9
Jacques
Van Wichelen
KAMPENHOUT

De l'achat à la livraison tout a été fait de façon professionnelle et ma BMW X1 me donne entière satisfaction

4.5
Giuseppe antonio
D’ONOFRIO
Sint Niklaas

We hebben een auto by jullie gekocht en we zijn heel tevreden over de manier waarop de verkoop is verlopen zeker met Robrecht heeft ons geholpen top verkoper

5
Laure
Anthonissen
St Niklaas

De wagen hebben we telefonisch en via mail aangekocht wat maakt dat we geen verre verplaatsing moesten maken. Elke vraag werd zeer snel beantwoord!

Zeer aangenaam en makkelijk! Bij het ophalen was alles prima geregeld en werd er nog eens een volledige uitleg gegeven over de wagen!

4.6
joost
schelpe
Brugge

Alles prima verlopen. Enkel het activeren van de navigatie stelde in het begin wat problemen. Deze werden uiteindelijk door DEX tot mijn tevredenheid opgelost.

4.9