Nieuw in stock: Hyundai Tucson 2021

Dit is de nieuwe Hyundai Tucson, ondertussen al aan zijn vierde generatie toe. Een revolutionair design uitgerust met de meest innovatieve veiligheid- en hulpsystemen op de markt. Deze combinatie zorgt voor een unieke verschijning op de weg en biedt u als eigenaar een enorme gemoedsrust tijdens het rijden. Kortom: dit is een veelzijdige, gloednieuw ontworpen, SUV, die volledig mee is met zijn tijd.

Deze update van de zeer populaire Hyundai Tucson heeft een vooruitstrevend design, maar biedt ook heel wat extra features zoals de 48-volt mild hybrid technologie, zeer veel veiligheidsopties en een groot touchscreen met full touch-toetsen in de middenconsole.

De nieuwe (2021) Hyundai Tucson is nu beschikbaar bij Dex. Deze prachtig vernieuwde Tucson bevat heel wat opties en veiligheidsystemen. Het prachtige lichtspel vooraan en achteraan zorgt voor een futuristische look. Bekijk zeker onze video voor een volledige review van de wagen. We hebben de Hyundai Tucson beschikbaar in verschillende kleuren, allemaal uit stock leverbaar.

Rijgedrag

De Hyundai Tucson rijdt zeer soepel, met verschillende rijmodussen, ideaal voor veranderende weertypes of terreinen. De extra 48-volt batterij voegt extra PK toe, wat ervoor zorgt dat de wagen nog soepeler start de eerste meters.

Opties

Binnenin zien we een heel ruime wagen. Het vernieuwde stuur in combinatie met het digitale dashboard zorgt ook hier voor een futuristische look. De automatische airco, Carplay en Navigatie 10,25" met Touch Screen zorgen voor het nodige comfort. Met veiligheidssystemen zoals een achteruitrijcamera, LVDA Front Vechicle Start Warning en LFA Active Driving Assistant zit je klaar voor een veilige rit!

Design

Deze vierde generatie van de Hyundai Tucson heeft voor een radicaal nieuw design gekozen. Vooraan zijn de koplampen volledig ingewerkt in de grill. De vijf verschillende licht-units zorgen voor een betere spreiding van het licht. Aan de zijkant zijn de voorlichten afgewerkt met een diamantvormige inleg. Ook achteraan zien we een mooi lichtspel. De LED-strip loopt er volledig door over de koffer.

Aan de zijkant van de Tucson zorgen de leuke vlakken voor een dynamische look. De afwerking onderaan en bovenaan zorgen dan weer voor het sportief uiterlijk en een SUV-uitstraling.

Verdict

Deze prachtig nieuwe Hyundai Tucson is een echte 'eyecatcher'. Het design in combinatie met de vlotte motor en de vele opties zorgen voor een volledig pakket aan een zeer scherpe prijs. De Hyundai Tucson is nu beschikbaar bij Dex, uit stock leverbaar, met mogelijkheid tot financiering.