Jaguar - Nieuwe en tweedehands auto's

Dex - Jaguar logo

Het Engelse Jaguar is vooral gefocust op luxeauto's. Met de meest bekende modellen zoals de Jaguar F-Type en Jaguar XE. De gestroomlijnde wagens doen met hun vorm ook denken aan het dier, de Jaguar.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Jaguar? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Jaguar en vind uw favoriete Jaguar model!

Jaguar XE

De Jaguar XE reeks bestaat in verschillende uitvoeringen. De Jaguar XE Pure, Jaguar XE Prestige, Jaguar XE Portfolio, Jaguar XE R-Sport en Jaguar XE S. Met zijn fantastische en gestroomlijnde looks zorgt deze Jaguar niet enkel voor een zalige rijervaring, maar is het ook gewoon een prachtige auto. De luchtweerstandscoëfficiënt bij de Jaguar bedraagt slechts 0,26. Dit zorgt voor een hogere efficiëntie en minder verbruik op lange termijn. Uiteraard is de Jaguar XE ook uitgerust met onder andere gps, LED-dagrijverlichting en achteruitrijcamera.

 

Jaguar XF

Design, dynamiek en verfijning staan centraal bij de Jaguar XF. Het interieur en vooral de vele opties zorgen voor een meer dan afgewerkt geheel dat onmiddellijk doet denken aan een echte Jaguar. Ook de Jaguar XF is beschikbaar in verschillende uitvoeringen: de Jaguar XF Pure, Jaguar XF Prestige, Jaguar XF Portfolio, Jaguar XF R-Sport en de Jaguar XF S. Ook deze Jaguar is uitgerust met onder andere touchscreen, Xenon lichten en elektrische zetels.

Jaguar F-Pace

Ook Jaguar gaat mee aan de SUV. Met de F-Pace zette de Engelse autobouwer een knappe wagen in de markt. De ultieme offroad-technologie van zustermerk Land Rover in combinatie met de uiterst dynamische en luxueuze eigenschappen van Jaguar zorgen voor een complete wagen die heel wat autoliefhebbers weet te overtuigen!

Jaguar E-Pace

Na het succes van de F-Pace lanceerde Jaguar de E-Pace. De E-Pace is de kleine broer van de F-Pace en is een wendbare SUV met de typische Jaguar looks. Het luxueuze uiterlijk van de wagen werd doorgetrokken in het interieur waar kwalitatieve materialen primeren.