Jeep - Nieuwe en tweedehands auto's

Het merk Jeep draagt een lange geschiedenis met zicht mee. Oorspronkelijk werd e Willys MB Jeep geproduceerd tussen 1941 en 1945 als voertuig van de Amerikaanse strijdkrachten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ondertussen evolueerde het merk Willys MB Jeep naar kortweg Jeep, maar de geschiedenis blijft voortbestaan in kleine details in elk hedendaags Jeep model.

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands Jeep? Ontdek het volledig gamma. 

Jeep Compass

De Jeep Compass is het instapmodel van Jeep. Deze ruime SUV biedt voldoende plaats voor het volledige gezin en laat je genieten van een verhoogde zitpositie tijdens het rijden. De Jeep Compass bestaat in verschillende uitvoeringen waaronder de Longitude, Limited, Multijet en de 80th Anniversary. Deze wagen geeft je een gevoel van ruimte en laat je genieten van tal van opties. 

Jeep Renegade

De Jeep Renegade is de wagen met de iconische Jeep-look. De ronde voorlichten & de strakke rechthoekige grill laten het verleden herleven en zijn een ode aan de Willys MB Jeep. Daarnaast is de Jeep Renegade een ruime wagen voorzien van alle hedendaagse opties. Kortom is de Jeep Renegade een wagen met karakter die zicht toont in de stoere interieur & exterieur van de wagen.