Kia Ceed (en Ceed SW)

De Kia Ceed is een stadswagen met heel wat in zijn mars. Ook is hij beschikbaar als SW, voor wie net wat meer Ceed wil! Bekijk zeker onze video voor een volledige review van de wagen. We hebben de Kia Ceed beschikbaar in verschillende kleuren, allemaal uit stock leverbaar.

Rijgedrag

Hierin stelt de Ceed zeker niet teleur. Hij rijdt heel volwassen maar bevat toch de nodige portie dynamiek en een direct stuurgevoel.

Opties

De Ceed is standaard voorzien van heel wat mooie opties. Zo biedt het centraal geplaatste multimediasysteem ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto. Het met leder bekleed sportstuur ligt goed in de hand en biedt de mogelijkheid om het multimediasysteem eenvoudig met een simpele druk op de knop te gaan bedienen. De LED-lights zorgen voor een optimaal zicht en dat de andere weggebruikers u ook optimaal zien, wat de veiligheid bevordert! Navigatie, achteruitrijcamera, parkeerhulp, lane change warning, verwarmbare en inklapbare elektrische spiegels, verwarmde stoelen en nog zoveel meer! De Ceed heeft het zo goed als allemaal!

Design

Kia koos ervoor om de Ceed een elegante en moderne uitstraling te geven. Dit zorgt voor een tijdloos en duurzaam design dat er binnen x-aantal jaar nog steeds even fris uitziet en de restwaarde alleen maar ten goede komt!

Cee’d SW

De Kia Ceed is ook verkrijgbaar in SW-versie. Dit staat voor Sportswagon ofwel de break-variant van de gewone Kia Cee’d. Hij onderscheidt zich met een ruimer koffervolume van 625 liter en iets meer zitruimte achterin.

Verdict

Bij de Kia Ceed ligt de nadruk op bruikbaarheid en veiligheid tegen een nette prijs! Een duurzaam design en voorzien van de nodige veligheidsopties om in alle veiligheid de baan op te gaan. De Kia Ceed is nu beschikbaar bij Dex, uit stock leverbaar, met mogelijkheid tot financiering.