Mini

MINI is, zoals de naam al aangeeft, een kleine auto. Toen de eerste uitvoering geproduceerd werd, had die heel wat kenmerken die het autolandschap veranderden. Zo maakte MINI gebruik van een dwarsgeplaatste motor en voorwielaandrijving. BMW is eigenaar van MINI.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands MINI? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk MINI en vind uw favoriete MINI model!

DEX - MINI Cooper

MINI Cooper

De MINI Cooper is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

Hoewel de MINI Cooper er niet groot uitziet, zit de wagen binnenin erg ruim. De koffer kan naar wens aangepast worden en de MINI Cooper staat voor veiligheid. Zo geeft de geavanceerde remtechnologie de perfecte controle over het voertuig en zorgen de runflat banden ervoor dat u nooit een klapband hebt. Het trendy en flashy design gecombineerd met een zuinige motor maken de MINI Cooper helemaal af!

MINI One

De MINI One bestaat uit twee uitvoeringen: de normale MINI One en de MINI One D, driedeurs of vijfdeurs. Ook hier zorgt de combinatie van runflat banden, snellere airbagmodules en het geavanceerde remsysteem voor een erg veilige wagen. Het kenmerkende kleur van de MINI One is uiteraard aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant aanwezig. Zo kan de led-ring op het dashboard aangepast worden voor verschillende gebruiken. Blauw voor navigatie of rood voor telefonie, it's your choice!

Kriebelt het om een MINI te kopen? Wij helpen u graag verder!