Mini - Nieuwe en tweedehands auto's

Mini is, zoals de naam al aangeeft, een kleine auto. Toen de eerste uitvoering geproduceerd werd, had die heel wat kenmerken die het autolandschap veranderden. Zo maakte Mini gebruik van een dwarsgeplaatste motor en voorwielaandrijving. Mini maakt deel uit van de BMW groep.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Mini? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk MIni en vind uw favoriete Mini model!

Mini Cooper

De allom gekende Mini Cooper is en blijft een iconische wagen. Het tijdloze design en de centrale boordcomputer blijven door de jaren heen behouden. De MIni Cooper is voorzien van een 1,6-liter viercilindermotor die zorgt voor 136 pk. De Mini Cooper is beschikbaar in verschillende varianten: 

MINI One

De Mini One bestaat uit twee uitvoeringen: de normale Mini One en de Mini One D, driedeurs of vijfdeurs. Hier zorgt de combinatie van runflat banden, snellere airbagmodules en het geavanceerde remsysteem voor een erg veilige wagen. Het kenmerkende kleur van de Mini One is uiteraard aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant aanwezig. Zo kan de led-ring op het dashboard aangepast worden voor verschillende gebruiken. Blauw voor navigatie of rood voor telefonie, it's your choice!

Kriebelt het om een Mini te kopen? Wij helpen u graag verder!