Mitsubishi Eclipse Cross

De Mitsubishi Eclipse Cross is geen doodgewone SUV maar een SUC, beter bekend als Sport Utility Coupé. Bekijk zeker onze video voor een volledige review van de wagen. We hebben de Mitsubishi Eclipse Cross beschikbaar in verschillende kleuren, allemaal uit stock leverbaar.

Rijgedrag

Het directe stuurgedrag draagt zeker bij aan de sportieve looks van deze Mitsubishi. Het onderstel is niet hard, maar eerder aan de comfortabele kant. Wat zorgt voor een mooie balans tussen sportief en comfortabel rijgedrag!

Opties

Het infotainmentsysteem, dat zowel met Apple CarPlay als Android Auto kan worden gekoppeld, staat bewust hoog gepositioneerd op het dashboard zodat je minder naar onder moet kijken en je zicht meer op de weg is gericht. Mitsubishi zette met de Eclipse Cross niet enkel in op design maar ook op veiligheid. Zo is hij voorzien van een achteruitrijcamera, lane change warning en een lasergestuurd forward collisionsysteem om verkeersongevallen te voorkomen en eventuele impacten te verminderen.

Design

Het design is gedurfd en vernieuwend. De aflopende daklijn heeft geen invloed op de inzittenden hun hoofdruimte, die achterin ook meer dan voldoende beenruimte overhouden! De achterruit bestaat uit twee delen en wordt onderbroken door de achterlichten die zo aan elkaar zijn verbonden en één silhouet vormen zonder het zicht naar achter toe te belemmeren.

Verdict

Het uiterlijk van een sportieve coupé, de rijeigenschappen van een stoere SUV. Deze Eclipse Cross is dus duidelijk het beste van twee werelden samen in één complete auto gegoten. De Mitsubischi Eclipse Cross is nu beschikbaar bij Dex, uit stock leverbaar, met mogelijkheid tot financiering.