Dex, dat is een wagen voor iedereen

Een nieuwe of jonge tweedehandswagen voor iedereen

De ideale wagen voor jouw levensstijl vind je bij Dex. Op zoek naar een compacte wagen voor het stadsverkeer? Of een ruime wagen voor het volledige gezin? Of toch liever een wagen met het gemak van een verhoogde instap? Wij hebben het allemaal, en dit steeds voor een scherpe prijs. Kortom jouw nieuwe of jonge tweedehandswagen, die vind je bij Dex. Het grootste voordeel? Al onze wagens zijn direct leverbaar, je hoeft dus geen maanden, te wachten voor je met jouw nieuwe wagen de baan op kan.

Fiat 500e - Stadswagen

Stadswagens

Op zoek naar een compacte en comfortabele wagen voor het stadsverkeer? Ontdek ons ruim gamma aan nieuwe & jonge tweedehands stadswagens.

Volkswagen Passat Variant - Gezinswagen

Gezinswagens

Had je graag wat meer ruimte en een grote koffer gewenst. Laat je verrassen door ons ruim gamma aan gezinswagens en vind jouw sportieve break of ruime monovolume.

Parking SUV's

SUV's

Heb je graag wat meer overzicht en wil je genieten van een hogere instap en zitpositie. Kies dan voor één van onze SUV's. Van een compacte SUV voor het stadsverkeer, tot een ruime SUV voor het hele gezin. Wij hebben steeds een SUV op stock die voldoet aan jouw wensen.

Een budget voor ogen? Vind jouw wagen onder de €15.000, tussen €15.000 en €25.000 of boven de €25.000.