NIEUW: Volkswagen Passat 2020 Model

De nieuwe Volkswagen Passat 1.5 TSi DSG Automaat (NIEUW - 0KM) is nu beschikbaar bij Dex voor slechts €23.990, dat is meer dan €12.000 voordeel op de catalogusprijs!

Elegant en toch sportief

De nieuwe Passat heeft een sportievere neus: dat kan u zien aan de opvallende sportieve lijnen in de voorbumper, maar de mooie chromé lijnen in de voorbumper lopen door in de koplampen en zorgen voor een elegante look van de wagen. De koplampen zijn voledig in LED, gecombineerd met LED-dagrijlichten. Dit zorgt voor een heel helder zicht overdag en 's nachts.

Het vlaggenschip van Volkswagen is sterk veranderd in het nieuwe model, maar binnenin is er zowel vooraan als achteraan heel wat plaats. Vooraan zijn de zetels ook in hoogte verstelbaar.

Carplay/Android Auto

Met Apple Carplay/Android Auto zit je in de Volkswagen Passat ook goed voor extra features.Via Carplay kan je jouw smartphone projecteren op het infotainment-systeem en gebruik maken van Whatsapp (via stem), Spotify, Waze, Google Maps en nog heel wat andere handige apps.

Zo ben je ook altijd zeker van up-to-date navigatie met verkeersupdates, kan je jouw eigen muziek gaan gebruiken en ben je altijd supersnel en professioneel bereikbaar. Bij Dex geven we dan uiteraard met plezier ook wat meer uitleg over Apple Carplay of Android auto.

Meer wagen voor je geld

Je betaalt voor de nieuwe Volkswagen Passat met 0 kilometer dezelfde prijs als voor een Volkswagen Golf, maar krijgt heel wat meer extra (koffer)ruimte in de plaats. De koffer is bijna dubbel zo groot als die van een nieuwe Volkswagen Golf 8. Met de parkeersensoren achteraan en vooraan moet je je ook geen zorgen maken over parkeren op drukke plaatsen.

Naast Apple Carplay/Android Auto is er ook een automatische airco aanwezig in de Volkswagen Passat, net zoals uitgebreide veiligheidsopties zoals Lane change assist, actieve cruise control met noodremassistent, vermoeidheidsherkenning en inzittendbescherming.

De 1.5 benzinemotor is gekoppeld aan de DSG 7-traps automaat van Volkswagen, wat ervoor zorgt dat deze Passat echt een plezier is om mee te rijden.