Nissan - Nieuwe en tweedehands auto's

Nissan - Nieuwe auto's - Tweedehands auto's

Het Japanse Nissan was vroeger bekend als Datsun. Nu is Nissan een van de grootste autofabrikanten, na Toyota. Vooral de Nissan Qashqai doet het erg goed in Europa.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Nissan? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Nissan en vind uw favoriete Nissan model!

Nissan Micra - Sportieve stadswagen

Nissan Micra

Compact & comfortabel. Twee kernwoorden waarmee we de Nissan Micra perfect kunnen beschrijven. Deze compacte stadswagen is uitermate geschikt voor alle dagdagelijkse activiteiten en brengt je met alle gemak van A naar B. 

Nissan Leaf - Jonge occasie met weinig kilometers

Nissan LEAF

De Nissan LEAF is één van de bestverkopende elektrische auto's ter wereld en veroverde z'n plaats binnen het segment van de gezinswagens. De LEAF is een betrouwbare en praktische wagen voor het volledige gezin.

Nissan Juke

Een crossover met een elegant interieur. De kleurrijke Nissan Juke is de perfecte combinatie tussen kracht en stijl. Naast een uitgebreid aanbod aan opties zoals panoramisch dak en gps, beschikt de Nissan Juke ook over heel wat mogelijkheden binnenin. Met zijn verbeterde koppeling bij lage toeren is de Nissan Juke krachtig en gebruiksvriendelijk tegelijk.

Nissan Qashqai

Heel vaak de nummer één in crossovers genoemd. De Nissan Qashqai is elegant vanbuiten en praktisch vanbinnnen. Parkeren wordt kinderspel met de automatisch parkeren-functie. De 360°-camera geeft een volledig overzicht van de wagen en de Lane Change assist zorgt voor nog meer veiligheid tijdens het rijden. Volgepakt met functies aan een enorm scherpe prijs. De Nissan Qashqai is misschien wel de droomwagen die jij nooit voor mogelijk achtte!

Nissan X-Trail

Deze familiewagen beschikt niet alleen over heel wat ruimte, maar ook over heel wat praktische opties. Zo heeft u een navigatiesysteem dat u altijd de weg wijst en kunt u automatisch parkeren in de kleinste ruimtes. Bent u avontuurlijk aangelegd? Met de hoge acceleratie op de dieselmotoren van de Nissan X-Trail is geen enkel obstakel onmogelijk!