Nissan Qashqai Lease Dex

Volledig overtuigd van de vele troeven van de nieuwe Nissan Qashqai? Dan helpen we je graag verder zodat de Qashqai binnen jouw budget past. Dit kan zowel via een klassieke financiering, een Smart Drive financiering of via private lease

Parking Dex met de gloednieuwe Nissan Qashqai 2023 in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Financiering

Voor de financiering van jouw Nissan Qashqai bieden wij 4 verschillende financieringsopties: 

 1. Klassieke financiering (Classic): Een financiering met een vaste maandelijkse aflossing, een voorschot naar keuze en zonder restwaarde op het einde van het contract.
 2. Klassieke financiering met verlengde garantie (Classic Plus): Een financiering met vaste maandelijkse aflossing, een voorschot naar keuze en zonder onvoorziene kosten door de verlgende garantie. Ook bij deze financieringsvorm is er geen restwaarde op het einde an het contract.
 3. Smart Drive financiering: De Smart Drive is de meest gekozen financieringsvorm vanwege z'n vele voordelen. Zo geniet je van een lagere vaste maandaflossing en hoef je niet te vrezen voor onvoorziene kosten door de 5 jaar garantie inbegrepen in deze financiering. Na afloop van de financiering geniet je van extra flexibiliteit.
 4. 0% financiering: Een financiering met een vaste maandaflossing zonder interesten en een voorschot naar keuze. Het vaste maandelijkse bedrag is exclusief een dossierkost bij het opstarten van de financiering.

Had je graag meer informatie verkregen over één van bovenstaande financieringsvormen? Onze verkopers staan steeds klaar om samen met jou na te gaan welke finacieringsvorm het meest geschikt is. Zo zorgen we ervoor dat de Qashqai binnen jouw budget past.

 

Private lease

Volledig zorgeloos rijden kan via Private Lease. Je hoeft enkel nog de brandstof te betalen, alle volgende zaken zijn namelijk inbegrepen in jouw vast maandelijks bedrag:

 • Onderhoud & banden
 • Reparaties
 • Vervangend vervoer (na 24 uur)
 • Omniumverzekering
 • Verkeerstax
 • Flexibele kilometerbundel
 • Pechhulp door heel België
 • Persoonlijk online dashboard & app

Jouw nieuwe Nissan Qashqai private leasen? Contacteer ons en wij helpen jou graag verder. 

 

Nieuwe Nissan Qashqai 2023

Nissan Qashqai - De ultieme all-rounder

De Nissan Qashqai is al enkele jaren één van de populairste crossover SUV's op de markt vanwege de combinatie tussen de compactheid van een hatchback (berline) en de funcitonaliteit van een SUV. Het verfijnde ontwerp de hoogwaardige interieurfuncties, hybride motor en de keuze tussen verschillende uitvoeringen maken de Qashqai geschikt voor iedereen.

 

Ruim en lichtrijk interieur van de Nissan Qashqai 2023

Stijlvol exterieur - Ruim interieur

De Qashqai combineert een stijlvol en modern design met alle praktische kenmerken van een ruime gezinswagen. De stoere achterkant van de gezinswagen herbergt een ruime en toegankelijke koffer. Daarnaast kenmerkt de Qashqai zich als een cross-over SUV wat zorgt voor een verhoogde instap in het ruime interieur van deze wagen. Zowel vooraan als achteraan is de wagen geniet je van voldoende ruimte en een kwalitatieve afwerking. Tot slot geniet je van een dynamische rijervaring door de 158 pk sterke hybride motor.

Kortom is de Qashqai dus de perfecte wagen voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve en ruime wagen met een stijlvol design en een dynamische rijervaring.

Opgepast, geld lenen kost ook geld!