Opel Corsa – Compacte doch ruime stadswagen

Op zoek naar een compacte en toch ruime auto? Dan is de Opel Corsa misschien wel de auto voor jou. Deze compacte en sportieve stadswagen is de ideale auto voor dagdagelijks verkeer. De Opel Corsa geniet van een ruim interieur die de bestuurder en passagiers laat genieten van alle comfort met een lichte toets van sportiviteit.

Comfortabele stadswagen

De Opel Corsa is een compacte stadswagen voorzien van tal van opties om zo elke rit zo comfortabel mogelijk te maken. Zo beschikt de Corsa over een navigatiesysteem (of Apple Carplay/Android Auto), adaptieve cruise control en een achteruitrijcamera. Daarnaast kan je optioneel nog kiezen voor een Winterpakket met onder andere verwarmde zetels en stuurwiel, of een Comfortpakket met automatische airconditioning en een regensensor. Tot slot beschikt de Corsa ook over tal van veiligheidsopties.

Een uitvoering die bij jou past

De Corsa is beschikbaar met een 1.2 l benzinemotor voorzien van 75 pk of een 1.2 turbo benzinemotor die 100 pk produceert. Daarnaast is de op één na kleinste telg van het Opel gamma verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, namelijk de GS, de Elegance en de Edition.

Is de Opel Corsa een goede auto?

Ook al is de Opel Corsa een populaire auto vanwege zijn compacte formaat, toch geniet je van een comfortabel en ruime interieur. Met zijn zuinige motoren en moderne technologieën is het een auto die aan de eisen van deze tijd voldoet. Bovendien biedt de Corsa veel waar voor zijn geld, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor wie op zoek is naar een betaalbare auto.

Mijn Opel Corsa

Ben je geïnteresseerd in de Opel Corsa? Bekijk het aanbod en vind een Opel Corsa die volledig bij je past, of ontdek de Opel Corsa in één van onze toonzalen. Nog vragen over deze kleine stadswagen? Stel ze via de link hieronder en we helpen je graag verder.