Opel Crossland 2021 Review

De Opel Crossland is een absolute verkooptopper bij Dex! Wat wij zelf van deze fantastische wagen vinden, lees je in onderstaande review!

Rijgedrag

In iedere motorisatie is de Crossland goed. Zowel in benzine als diesel heeft hij genoeg vermogen en kracht om vlot en met een laag verbruik goed vooruit te komen. Met een licht aangepast onderstel zorgt de vernieuwde Crossland voor een nog beter stuurgedrag en een optimale strakke wegligging die door de hoge veerweg ook voldoende comfortabel is.

Opties

Ook aan opties geen gebrek bij de Opel Crossland. Het infotainmentsysteem dat “Intellink” heet, is enorm gebruiksvriendelijk. Omdat alle functies centraal in 1 menu zijn weergegeven, heb je snel en eenvoudig de door jouw gewenste functie geactiveerd met een simpele aanraking op het grote touchscreenscherm. Het systeem is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto. Alsook navigatie, comforttelefonie, cruise control, automatische lichten, een achteruitrijcamera, parkeersensoren voor- en achteraan, lane departure warning en de innovatieve Intelligrip zijn van de partij.

Design

Hoewel hij heel volwassen rijdt, is Opel met het design voor de vernieuwde Crossland niet stil blijven zitten! Hij oogt enorm strak en sportief door de grille die één mooi samenspel vormt met de koplampen. Trouwens, deze doorlopende grille is een designelement dat geïnspireerd is op de befaamde Opel Manta van weleer. De verdonkerde achterlichtunits zijn op hun beurt een enorme toegevoegde waarde aan het dynamische exterieur en de naam “Crossland” staat centraal op de kofferklep, geheel volgens de laatste designtrends in het huidige autolandschap.

Verdict

De Crossland is gericht op praktisch gebruiksgemak met voldoende rijplezier. Een hoge instap, grote koffer en voldoende hoofd- en beenruimte voor inzittenden maken hem tot een heel complete wagen voor zowel korte als lange ritten. Dit mede door de verschuifbare achterbank die indien nodig meer ruimte creëert in het interieur. Met zijn vernieuwde en sportieve design is hij weer helemaal mee met zijn tijd! De Opel Crossland is nu beschikbaar bij Dex, uit stock leverbaar, met mogelijkheid tot financiering.