Opel Corsa

De nieuwe Opel Corsa wordt gekenmerkt door een strak design en een sublieme wegligging. Binnenin héél gebruiksvriendelijk en standaard uitgerust met voldoende veiligheid- en hulpsystemen. Bekijk zeker onze video voor een volledige review van de wagen. We hebben de Opel Corsa beschikbaar in verschillende kleuren, allemaal uit stock leverbaar.

Rijgedrag

Naast de nodig portie dynamiek, wordt het geluid van de banden, wind en motor mooi gedempt binnenin. Wat zorgt voor een perfecte balans tussen dynamiek en comfort!

Opties

Daar is waar het om draait binnenin. Het strak vormgegeven interieur is voorzien van een groot centraal beeldscherm met handige knoppen zodat alles snel en eenvoudig te bedienen valt zoals de klimaatcontrole. Dit komt niet alleen het gebruiksgemak ten goede maar ook de veiligheid want je hoeft niet telkens op een scherm te staren en te zoeken om de verschillende functies te gaan bedienen! Qua technische snufjes moet deze Corsa niet onderdoen voor zijn concurrenten, integendeel. Hij beschikt standaard over een multifunctioneel 3-spaaks stuurwiel met comforttelefonie en een infotainmentsysteem met Apple CarPlay-integratie! Standaard kan de Corsa rekenen op heel wat rijhulpsystemen zoals verkeersbordherkenning, spoorassistent, slaperigheidscontrole, automatische noodremfunctie en vertrekhulp op hellingen.

Design

De wagen is een stukje lager dan zijn voorganger. Naast een breed gamma aan standaardkleuren, is deze ook verkrijgbaar met een zwart contrasterend dak, spiegels en velgen om het geheel nog aantrekkelijker te maken!

Verdict

De Opel Corsa is een compacte maar toch uiterst dynamische wagen die een mooie compromis biedt tussen dynamiek en comfort. Een strak en mooi ogend design in combinatie met een waaier aan veiligheidsopties maakt van de Opel Corsa één van de meest complete stadswagens op dit moment! De Opel Corsa is nu beschikbaar bij Dex, uit stock leverbaar, met mogelijkheid tot financiering.