Peugeot - Nieuwe en tweedehands auto's

DEX - Logo Peugeot

Het Franse Peugeot is wereldwijd gekend en produceerde al meer dan 60 miljoen auto's en doet het nog steeds erg goed.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Peugeot? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Peugeot en vind uw favoriete Peugeot model!

Peugeot 208

De Peugeot 208 is een erg stijvolle stadswagen met heel wat ruimte binnenin. De comfortabele zetels gecombineerd met opties zoals het navigatiesysteem of Cruise Control zorgen voor een comfortabele rijervaring. De Peugeot 208 is de perfecte eerste wagen tegen een erg scherpe DEX-prijs!

Peugeot 308

Deze monovolume van Peugeot is perfect als gezinswagen. De Peugeot 308 komt in verschillende uitvoeringen, zoals de Business Line, met typerende kenmerken. Ook hier zien we opnieuw het comfort van de bestuurder en passagiers op de eerste plaats staan. Airco, Navigatie of Bluetooth, de Peugeot 308 heeft heel wat te bieden aan een scherpe prijs.

Peugeot 508

Het langste model uit de Peugeot-reeks ziet er niet alleen goed uit, maar is ook erg wendbaar. De Peugeot 508 komt met 115 PK onder de motorkap niets tekort. Uitgerust met de laatste opties en veel kofferruimte is dit een wagen perfect voor gezinnen of als bedrijfswagen.

Peugeot 3008

De Peugeot 3008 kreeg in 2020 een facelift met een stoerdere neus als gevolg. Deze gezins-SUV draagt de typische Peugeot kenmerken met zich mee, namelijk een naar de bestuurder gerichte middenconsole en een compact afgeplat stuur

Peugeot 5008

Net als z'n kleine broer kreeg de Peugeot 5008 in 2020 een facelift. Het verschil ligt hem vooral in de ruimte, de 5008 geeft de passagiers op de achterbank wat meer beenruimte en ook de koffer is ruimer dan deze van de Peugeot 3008. 

Interesse in één van onze tweedehands of nieuwe Peugeots? Kom zeker eens langs in onze showroom of ontdek ze op onze website!