Renault - Nieuwe en tweedehands auto's

LOGO_RENAULT_DEX

Het Franse Renault werd opgericht door Louis Renault en maakt niet alleen personenauto's, maar ook trucks, tractoren en zelfs vliegtuigmotoren. Renault is vooral gekend om zijn goeie prijs-kwaliteit verhouding.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Renault? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Renault en vind uw favoriete Renault model!

Renault Captur

Deze trendy Renault Captur is een erg populaire mix tussen gezinswagen en stadswagen. De Captur komt in verschillende uitvoeringen zoals de Energy Experience of de Intens. Het interieur kunt u via de belichting volledig zelf personaliseren. Deze populaire wagen komt in verschillende kleuren en is ook beschikbaar bij DEX!

Renault Clio

Met een Renault Clio kiest u voor veiligheid en comfort op de weg. Het elegante interieur en gestroomlijnd exterieur zorgen voor een prachtig voertuig aan een verbazingwekkende prijs. De verschillende uitvoeringen zoals Unlimited of Luxury geven de Renault Clio nog een eigen toets. De Clio heeft ook een erg lage uitstoot, wat op termijn dan ook weer heel wat bespaart!

Renault Espace

Deze klassevolle gezinswagen straalt van bij de eerste blik een en al comfort uit. De Initiale Paris uitvoering zorgt voor een luxueus interieur met comfortabele zetels en heel wat opties. De panoramische voorruit zorgt dan weer voor heel wat lichtinval in de wagen. De Renault Espace is uiteraard ook bij DEX verkrijgbaar!

Renault Kadjar

De Renault Kadjar is sinds enkele maanden erg populair. Met een prachtig design en een uitgebreide uitrusting zorgt de Renault Kadjar voor een erg comfortabele rijervaring. Versies zoals de ZEN, Energy Bose of Black Edition voegen dat extra element toe aan de Kadjar. De Renault Kadjar, nu ook bij DEX te koop aan een schitterende prijs!

Renault Megane

De iets grotere versie van de Renault Clio heeft een gestroomlijnd design en oogt erg mooi. Met de LED-lichten vooraan ziet de Renault Megane er niet alleen stoer uit, maar zorgt hij voor een breed gezichtsveld wanneer het donker is. Met de ECO2-motor ligt het verbruik van de Renault Megane erg laag, waardoor u daar heel wat uitspaart!