Safe Car Shopping bij Dex Sint-Niklaas

Ook Dex moet door de Coronacrisis gesloten blijven. Gelukkig kan je bij ons aan 'Safe Car Shopping' doen! Makkelijk online autoshoppen via de website, met persoonlijke service van onze medewerkers!

Online Shoppen

Bij Dex kan je nog steeds online shoppen via onze website. Hier vind je meer dan 1.000 wagens van 30 verschillende merken. Maak zelf je selectie: op zoek naar een SUV, diesel of Audi? Je vindt zeker wat je zoekt! We helpen je ook graag persoonlijk verder in die zoektocht. Vul snel een contactformulier in en wij geven je persoonlijk advies.

Reserveren

Jouw toekomstige wagen reserveren vanuit jouw zetel? Bij Dex is het simpel! Heb je de wagen van je dromen gevonden? Klik dan snel op de knop 'reserveren' en reserveer nu vrijblijvend voor €100. De wagen wordt voor jou aan de kant gezet, zodat je kan langskomen zonder zorgen!

Vraag nu jouw live videogesprek aan

Omdat langskomen natuurlijk niet kan, hebben we bij Dex voor een oplossing gezorgd! Vraag jouw live videogesprek aan en wij contacteren je via videochat vanuit de showroom om de wagen live te tonen en op al jouw vragen te antwoorden!