Seat - Nieuwe en tweedehands auto's

Seat behoort net zoals Volkswagen, Audi en Porsche tot de Volkswagen-groep. In 1953 werd de eerste Seat geproduceerd. Dat was de Seat 1400. De Seat Ibiza is één van de populairste modellen bij Seat.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Seat? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Seat en vind uw favoriete Seat model!

Seat Ibiza

Seat Ibiza

Met zijn avontuurlijke looks is de Seat Ibiza niet alleen één van de populairste Seat-modellen, maar ook gewoon een prachtige wagen. Met een zuinige motor en leuke uitrusting is de Seat Ibiza een plezier om mee te rijden!

Seat Leon

Seat Leon

De Seat Leon is de Spaanse variant van de Volkswagen Golf. Deze ruime middenklasser is zowel in berline als break beschikbaar en onderscheidt zich van de Golf door middel van z'n sportiever uiterlijk. Daarnaast geniet je in de Seat Leon van het typische rijplezier die je in elke Seat kan ervaren.

Seat Arona

De Seat Arona is de kleinste telg uit het SUV gamma van Seat. Het is en ideale wagen voor iemand die op zoek gaat naar een hogere instap maar die toch zoekt naar een compacte wagen voor het stadsverkeer. Door middel van de herkenbare Seat lichten en vormgeving kenmerkt deze Seat Arona zich als de klein broer van de Ateca en Tarraco. 

Bekijk hier de belangrijkste kenmerken van de Seat Arona.

Seat Ateca

Seat Ateca

De Seat Ateca deelt z'n basis met de Volkswagen Tiguan en is daarmee ook gericht op de markt van SUV's voor gezinnen. In de Seat Ateca geniet elke passagier van voldoende hoofd- en beenruimte en ook de bagage kan mee in de ruime koffer.

Interesse in één van onze tweedehands of nieuwe Seats? Kom zeker eens langs in onze showroom of ontdek ze op onze website!