Seat Arona 2021

Compacte SUV’s zijn enorm populair en niet meer weg te denken uit het straatbeeld! Daar is de Seat Arona, een SUV-variant op basis van de populaire Seat Ibiza, een groot voorbeeld van. Bekijk zeker onze video voor een volledige review van de wagen. We hebben de Seat Arona beschikbaar in verschillende kleuren, allemaal uit stock leverbaar.

Rijgedrag

Door zijn iets hogere instap, staat ie dus ook iets hoger op zijn poten, wat zorgt voor een extra aan rijcomfort waarbij oneffenheden op het wegdek door de Arona met sprekend gemak worden weggewerkt.

Opties

Binnenin is de Arona een technisch hoogstandje! Multimediasysteem met touchscreen, spraaksturing, parkeerhulp voor- en achteraan, cruise control, achteruitrijcamera en nog zoveel meer behoren allemaal tot het uitgebreide uitrustingspakket! De Virtual Cockpit zorgt voor een dynamisch en personaliseerbaar instrumentarium met heel wat mogelijkheden.

Design

Een strak design met heel wat scherpe lijnen, zoals we van Seat gewoon zijn. Deze designelementen helpen om het sportieve karakter van het merk goed te benadrukken! De FR-line doet er zelfs nog een sportief schepje bovenop door de grotere velgen en de rood gekleurde remklauwen. Echter is niet enkel sportiviteit dat de klok slaat. In de C-stijl zit de letter X verwerkt die subtiel knipoogt naar het aanwezige SUV-karakter van deze wagen.

Verdict

Een compacte SUV met een vleugje sportiviteit en heel wat techniek aan boord. Kortom, een compleet plaatje! De Seat Arona is nu beschikbaar bij Dex, uit stock leverbaar, met mogelijkheid tot financiering.